Pavlínu Bitarovou jako odpadlici od islámu není nutné zabít. Zatím se to nehodí

Když Pavlína Bitarová odešla od islámu, tak to v české islámské komunitě nevzbudilo moc pozornosti jako její výpověď, kde promluvila o české islámské komunitě a vynesla na světlo mnoho nelichotivých informací. 

To je něco co se neodpouští v žádné sektě, natož Mohamedově, který přeci přinesl to „nejlepší“ co lidstvo mohlo potkat. Zatímco v době, kdy Pavlína byla muslimkou, česká televize jí zařadila do medailonku o českých muslimech, tak po jejím odchodu se po ní slehla zem. Média už moc nezajímal její další osud. Výhružky na její adresu, kvůli kterým musela změnit bydliště, už nebyly pro multikulturní českou televizi moc zajímavé. Nebo spíše, nehodilo se to do obrazu, které média vytváří o muslimech.

Jenže zatímco media mlčela, česká muslimská obec uvažovala o její fyzické likvidaci, čehož je dokladem uniklý email českého konvertity k islámu Eduarda Palíška, který by jí nerad viděl mrtvou, protože by to uvrhlo špatné světlo na islámskou komunitu (jak karim sám hrozí, že by jí viděl mrtvou).  Ne proto, že to je člověk, který má právo se svobodně rozhodnou jako bude vyznávat víru, má právo na svobodný postoj a právo svobody projevu. Ale proto, že by to vrhlo špatné světlo na českou muslimskou komunitu.

Z emailu Eduarda Palíška: „Je to otázka komplexní strategie, já ale myslím, že si na Pavle teď nikdo nevezme, spíše je potřeba jí teď ovládnout a naoko jí odpustit a neřešit jí tolik. Ignorance jí ublíží nejvíce. Přemýšlel jsem jak jí donutit, aby se odstěhovala, ale o tom až osobně.“

Co je nejvíce zarážející, je to, že tam není žádná obrana Pavly jako člověka, ale pouze strach o pověst islámské komunity. A je to pochopitelné. Česká komunita je zatím malá a taková vražda by byla velice výrazným poselstvím do české společnosti. Varovným signálem, po kterém by si česká komunita uvědomila, s kým má tu čest. A to si zatím muslimové v Česku nemohou dovolit. Proto volí jinou taktiku. Vydírání, ovládání, vyhrožování, ale vše tak, aby nebyli napadnuti, případně se z toho mohli vylhat, jako se tomu stalo, když český exmuslim Lukáš Lhoťan zveřejnil videa z kázání v brněnské mešitě.

Smrt za odpadlictví od islámu u nás tedy zatím nehrozí. Zatím, protože by bylo okamžitě jasné kde hledat viníka. Uvědomují si však politici, co bude, až česká islámská komunita zesílí? Již dnes jsou varovné signály z brněnské a pražské mešity, kde se mluví o nenávisti k nevěřícím, nenávisti k Židům a snaze o zavedení prvků práva šária, „zatím“ platných pouze pro muslimy. A to vše za naprosté ignorance české politické scény. Za naprosté ignorance českých médii.  Jestliže toto se děje kolem muslimu, kteří jsou nazývání umírnění, co se pak děje u těch co jsou ve středu praktikování islámu? O těch co praktikují islám naplno, víme již dobře. Poznávají to křesťané, alavité a jezídí v Sýrii a v některých oblastech Iráků a nejen od příznivců Islámského státu, ale i islámských skupin podporovaných Evropskou unii a USA.

Opravdu si myslíte, že tohle je normální stav? Je zcela pochopitelné, proč jsou muslimové v čele s českou saláfistkou Romanou Červenkovou pro přijetí imigrantů. Pochopitelné proto, že většina z nich jsou sunnitští muslimové, kteří by posílili českou islámskou obec a tím i hlas muslimů v české společnosti. Ovšem povinnost postarat o tyto „uprchlíky“ by měla většinová společnost, která je určená k islamizaci.

Nepřipadá vám to stejné, jako když nacisté nutili Židy, aby si před smrtí vykopali hrob?

 

 

 

 

Autor: Martin Kavka | úterý 8.9.2015 16:39 | karma článku: 38,97 | přečteno: 3000x