Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Potřebná připomínka stavu věcí.

2 0
možnosti
JR

J20a57r58a 41R82a24n81k

8. 9. 2015 17:26

;-)R^Diky Martine za video klipy, ten treti znam az prilis dobre, jeste z doby, kdy u nas kniha ani pribeh nebyly znamy, od te doby jsem poznala nekolik ex muslimek v Kanade a take neverici/agnosticky. Problem je, ze mladi "caucasian" muzi na to nejdou srdcem, tak jako zeny a stavaji se z nich velice ochotni bojovnici a nastroje nekterych imamu. Nemohu dnes souhlasit s Lukasem Lhotanem, tery jde z jednoho fanatismu do druheho. Ty dve mlade zeny, na sobe pracovali, jsou inteligentni, o Lukasovi dnes skutecne nevim, co si o nem myslet;-(

1 0
možnosti
JM

Já znám Pavlínu osobně. Jestli chcete, tak Vám při návštěvě Čech mohu zprostředkovat setkání. Ona je vlastně důvodem mého antagonistického postoje k islámu. Když jsem ji poprvé uviděl, bral jsem ji jen jako budoucí historický fenomen. Po pár hodinách debaty s ní tvrdím, že islám je stejně hnusná a nepřijatelná teorie jako například bolševismus nebo nacionální socialismus.

7 0
možnosti
MO

Je třeba šířit pravdu o islámu a bránit se invazi muslimských imigrantů stůj co stůj. Nechci aby naše země měla stejné problémy jako naši západní sousedé.

6 0
možnosti
JR

J69a61r38a 52R82a84n83k

8. 9. 2015 17:29

Je treba cestovat a dozvidat se vice ze zdroju, jedine tak si muzete i castecne udelat usudek. Martinuv blog je jeden z mala, kde si mohu dovolit takto psat, zname se z diskusi uz leta a myslim si, ze mne nepodezira, ze bych byla islamofil, jen ziju v zemi, kde se nenavist nekona.....

2 0
možnosti
JM

Tohle je síla. Opravdu se mi nechce čekat, až nějaký středověký tmář začne něco podobného šířit i u nás. Věšte to na Facebook, ukazujte každému, kdo má zájem.

https://www.youtube.com/watch?v=j9sP9Jmnupw

5 0
možnosti
JR

J89a18r76a 52R40a80n85k

8. 9. 2015 17:30

Facebook je nonsense, vhodna pro obe strany:-(

0 0
možnosti
MK

Zajímavé... je ten mail opravdu pravý? 8-o

0 0
možnosti
Foto

"Uvědomují si však politici, co bude, až česká islámská komunita zesílí?"

To chcete někomu brát svobodu nějakému českému občanu toho, co vyznává.

A protože se jisté náboženské sekty, dnes už legalizované, nechci dotýkat, takže ji nebudu jmenovat, ale ta se chovala stejně špatně k odpadlíkům, jako podle vás čeští islamisté, no a snad už se její členové uklidnili, tak proč by se nemohli uklidnit čeští islamisté?

0 14
možnosti
Foto

Komunisti? Ty se dosud neuklidnili, pokud vím, pane doktore :-P

11 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky