Největší hoax o islámu? Je to náboženství míru

Včera na Idnes a v blozích se objevují články údajných  hoax o muslimech a islámu. Omlouvám se, že jsem se o tom poprvé dozvěděl až z těchto blogů a článku Idnes a to procházím každé ráno u kávy vše možné i nemožné. 

Mě osobně zaujal údajný „hoax“, kde několik Afričanů znásilnilo bílou ženu. Myslím, že jedna Švédka znásilněná Somálci by to jako hoax nebrala. Ovšem zdejší bloger Cemper v jedné diskusi prohlásil, že měla vypito a tak byla sexuálně povolnější……ehmmm? Je sexuálně povolnější i žena co je v plavkách, minisukni? Je zajímavé, že po té, co se ukázalo, že nešlo o Švédy, ale o muslimy ze Somálska, tak se začaly objevovat věci, že z její strany šlo o dobrovolnou spoluúčast. Předtím poukazovali, že i mezi „Švédy“ jsou lidé chovající se jako dobytek a tak nejde o to odkud kdo je a jakého je náboženství.

Nedávno vyšlo najevo, že v Británii muslimové z Pákistánu, unášeli a znásilňovali děti. To co bylo známo v Rotherhamu po letech šokovalo celou Británii, přestože to bylo známo, jen se o tom nesmělo mluvit. Je zajímavé, že když se jedná o katolické kněží, bez ohledu na pravdu, tak v případech, kdy kněz zneužije dítě je to předmětem celoevropské debaty. Přitom z hlediska počtu kněží je procento zneužívání dětí daleko menší, než například u vedoucích dětských táborů.  To není omluva a ani slavné „vy zase bijete „černochy“. Je to jen o přístupu médii k těmto věcem.

Ale dobře, nechme toho, co je dnes. Tak se podívejme na to, co bylo v historii a to zcela nedávné. 9/11, kdo by zapomněl ten den, kdy zemřelo přes tři tisíce nevinných lidí, jen proto, že muslimové chtěli uspokojit Alláha.  Na Madrid, 11.3 2004. Další nevinní lidé ve jménu Alláha a islámu, to je také hoax, jako vraždy ze cti v Německu, Francii, Velké Británii? A co Londýn 7. 7. 2005? Také hoax?

Nepočítám do toho drobné hoaxy jako zavraždění dcery, že nechtěla nosit pytel na brambory. Zavraždění sousedů jen proto, že se někomu zaviroval software Koránem, apod. A pak takové drobnosti jako je vraždění křesťanů a jinak věřících v islámských zemích bez ohledu na to, zda tam probíhá válečný konflikt.

Muslimové rádi říkají „Nesuďte muslimy podle toho co dělají, ale podle toho co je v Koránu“  Problém je, že muslimové dělají to co je v Koránu.

 

Autor: Martin Kavka | středa 22.7.2015 18:48 | karma článku: 44,00 | přečteno: 4246x