Konvička vadí, vraždění křesťanů nikoli

Tak se v sobotu předvedli v Brně sluníčkoví lidé a to tak, že po nich zbyl jen bordel. Plocha zaneřáděná čevenými sluníčky, které po sobě ani neuklidili. Hlavně, že hezky povídali o islámu a označovali demonstraci IvČRN jako netolerantní. Co na tom, že sami nesnesnou jiný názor než svůj.

Docela pak bylo komické, že v době, kdy vypravovali jako je islám mírumilovné náboženství došlo v Dánsko opět k teroristickému útoku. A světe div se. Zase za tím byli muslimové. Sotva se Evropa otřepala z této zprávy, přišla zpráva se severní Afriky, kde muslimové zavraždili 21 egyptských křesťanů. Tolik sluníčkového míru, to jeden jen tak neunese.

Martin Konvička a jeho hnutí vadí. Vadí různým mentálně zaostalým hipies, vadí politikům ze strany Zelených, kteří kdyby se dostali k moci, tak nám vnutí svojí zelenou diktaturu, vadí nejrůznějším absolventům religionistiky, kteří možná studují náboženské systémy z různých pohledů, nikoli však teologických. Tudíž z jejich hlediska je jedno, zda jde o islám, křesťanství, judaismus či přátelé smaragdových trpaslíků. I když ty poslední bych zde viděl raději než muslimy.

Vše by bylo komické a možná i srandovní, kdyby při tom neustálém dokazování jak je islám náboženství míru netekla krev. Hodně krve. A ta krev teče ve jménu islámu, proroka Mohameda a islámského boha Alláha. A teče jí čím dál tím více. A čím více jí teče, tím více jsme sluníčkovými lidmi přesvědčování, že za to nemůže islám. Muslimy jsme přesvědčování, že to nejsou muslimové. Až člověk získává pocit, že vlastně žádný islám neexistuje a žádní muslimové nejsou. Vždyť nikdy nic není islám, nikdy to není muslim. Jako by zde řádil nějaký virus, který to muslimům kazí. Ano, řádí a to od šestého století a jmenuje se Mohamed.

Co mne však osobně zaráží, pokud vynechám ISIS, že ti sluníčkoví lidé nedemonstrují před ambasádami islámských zemí, jako je Saudská Arábie, Jordánsko, Egypt, Pákistán, kde dochází k diskriminaci křesťanů a jejich popravám nikoli ze strany ISIS, ale ze strany islámských soudů, v těch zemích legálních a daných ústavou. Jenom v Pákistánu čeká na smrt několik set křesťanů a sluníčkoví lidé mlčí. V Albánii dostali křesťané soudní příkaz zbourat svůj kostel, protože jeho stavba je proti islámu a co dělají sluníčkáři? Demonstrují snad před ambasádou dotyčné země? Ne. Jsou v klidu. Nejde přeci o muslimy a islám.

Ale běda, když v Nigerii křesťané vytvoří milice a vyčistí od muslimů vesnice, protože už je nebaví žít ve strachu o své děti, své ženy a své životy. Tak pak se můžeme dočíst, že křesťané terorizují muslimy. Asi jako když libanonské falangy vyčistily tábory Sabru a Šatilu, po té co muslimové zavraždili libanonského prezidenta, po té, co muslimové vyvraždili několik libanonských křesťanských vesnic. Drazí sluníčkoví lidé, pane Bárto, pane Polický, jeďte do těchto zemí říci křesťanům, že se mýlí, že islám je vlastně v pohodě a to jen jednotliví lidé.

Proto.islám do Evropy nepatří a pokud to obhájcům islámu nelíbí, tak ať odejdou do islámských zemí praktikovat svojí sluníčkovou politiku. Věřím, že většina lidí jim na jednocestnou letenku ráda přispěje.

 

1- Samuel Ilham Wilson
2- Izzat Boshry Nassif
3- Luqa Nagati
4- Issam Badar Samir
5- Malak Farag Ibrahim 
6- Sameh Salah Farouq Manqrowis
7- Gaber Munir Adli
8- Maged Slaiman Shihata
9- Abanub Ayad Attiya
10- Youssef Shokry Younan
11- Hany Abdel Massih Salib
12- Kerollos Boshry Fawzy
13- Milad Makin Zaki
14- Makram Youssef Tawadros
15- Samuel Estefanos Kamel
16- Bishoy Estefanos Kamel
17- Mina Fayez Aziz
18- Malak Ibrahim Tanyut
19- Guirguis Milad Tanyut
20- Bishoy Adel 
21- An African Christian brother

Tito křesťané zavraždění muslimy se za ně jistě budou u Boha přimlouvat

 

 

Autor: Martin Kavka | pondělí 16.2.2015 16:11 | karma článku: 43,90 | přečteno: 4333x