Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Začíná mi být hanba za naše, české křesťany a jejich současný postoj k islamistům. Vypadá to,  že vyměnili Boha za Havla...

3 0
možnosti
Foto

Pane Kavko naprosté většině lidí, kterým vadí Fanatici jako jste vy, pan Konvička a další zároveń vadí i jakékoliv vraždění-tedy i to vraždění ISIS, v Kodani, Francii, na Ukrajině. prostě kdekoliv

Ale ne všichni jsou tak zaslepeni aby házeli všechny muslimy do jednoho pytle.

mimochodem nikde jsem neviděl potvrzení toho, že v Kodani vraždil muslim a vraždil z náboženských důvodů-nemáte na to odkaz?

To, že to byl člověk narozený v Dánsku s arabsky znějícím jménem známo je, ale byl to muslim, připadně byli jeho oba rodiče Arabského původu?

Tomio okamura taky nezní moc Česky a je to Čech,

Podobně např Theodore Gebresselasie ( fotbalový reprezentant narozený v ČR) a mnoho dalších. Samo jméno nevypovídá nic o původu ani vyznání.

4 18
možnosti
Foto

A není to Martine trochu složitější? Ve smyslu, aby se s vaničkou nevylilo i dítě. Je zcela patřičné, když jsou slyšet hlasy, které upozorňují, že to, co vidíme a co je praktikováno ve jménu oné víry, je pro nás nepřijatelné. Je to patřičné proto, že část politiků, ač jsou zde ve stejném státě a mohlo by se onen problém rozpínavého náboženství týkat i jich a hlavně jejich dětí, jsou totiž, bohužel, prodejní. To jsou ti Jidáši. A musí pocítit, že těch 30 stříbrných za to nestojí. Proto ten rozhodný tlak je důvodný

Na druhé straně však, i muslimové jsou lidské bytosti a těžko můžeme říci, že ve své většině jsou vrahové. Je křesťanské je odvrhovat v nouzi? 

Budeme-li říkat, že nás jejich zoufalost nezajímá, čeho se dopouštíme? Vždyť za mnohými konflikty, které tyto běžence vyrábí, stojí mocenské zájmy mocných bělošských států.

Jsem dalek toho, abych si sypal popel na hlavu, že jsem běloch a tím pádem mohu za všechny hříchy třetího světa, ale na druhou stranu si myslím, že některé skupiny utečenců, které jsou opravdu v nouzi, nikoliv migrace řízené mafiány, by se podmíněně přijmout mohly. Křesťanské skupiny, např. nebo i jiného vyznání, které samotný radikální islám potírá. Jinak si myslím, že o utečence ekonomického charakteru ať se postarají jejich bohatí soukmenovci. Ať islám prokáží svojí lidskost.

2 2
možnosti
MK

K tomu se vyjadřim v blogu. ;-)

0 0
možnosti
JK

Blog i-Dnes už není co býval. Začínáme se blížit diskuzím na Novinkách. Takže odcházím. Tam, kam přešlo již mnoho blogerů, jejichž články stály za zamyšlení a komentář a kde se protinázory slušně a kultivovaně vyvažovaly. Tady již není místo. Kultura těchto stránek končí - na jedné straně pochlebování autorům, na druhé straně nenávistí a zesměšňováním oponentů. To není dobré znamení. Pokračujte, když vám to vyhovuje....Rv

6 2
možnosti
OF
BL

Nenávidím islám. Děkuji za pozornost.

BL

4 0
možnosti
JK

Potvrzení komentáře výše uvedeného.:-P

1 1
možnosti
AS

A30d79a65m 85S36t61a74v59a

16. 2. 2015 18:51

"...vraždění křesťanů nikoli..."Aby ne! Vždyť se psalo, že proti Konvičkovu demonstraci organizovali neomarxisti Zelení. Co byste chtěli od věčně pomýlených komunistů, kteří se nás snaží za každou cenu znovu dotlačit ke komunistické totalitě, jako jejich dědkové - Dienstbierové, Uhlové, Šabatové s spol.!

10 0
možnosti
OF

Za komunistů by i Mohamed byl v KSČ  a ROH a plátil příspěvky.

0 0
možnosti
OF

Máte perfektní znalosti..... ale... Kde jste všichni byli, když byli vražďeni křesťané v Darfuru ? Seděli jste na p....li abyl pěkně zticha. Darfur je daleko. Paříž je blízko.Pěkně farizejský přístup. I mně se současná situace nelíbí. Deportoval bych agresivní muslimy a imámy z Evropy.Teologické špičky by se musely vzdát téze o nadřazenosti islamu a odsoudit naboženské násilí....

Nicméně, radikální postup by radikalizoval všechny muslimy. Fanatičtí islamisté by ovladli každý muslimský stát. Za pár desítek let i beduín bude schopen vyrobit atomovou bombu nebo jinou zbraň hromádného níčení.A co pak ? Současné evropské vlády provádí vůči islámu politiku appeasementu a hrají o čas. Chybnou přistěhovaleckou politiku už ale těžko napraví. Máme to, co jsme si nezasloužili.

 Arabské jaro bylo také o tom, že mladí muslimové už mají dost zkostnatělého islámu, ne li islámu jako  takového. Pochopitelně zatím je jich menšina. Muslimská mládež a internet

jsou poslední nadějí evropských politiků, obávám se jedná spíše o zbožné přání.

Na závěr bych vám doporučil přečíst úvodní stranky Židovky z Toleda, islám byl tehdy tolerantnější než křesťanství. Návrat této doby je však iluzí. Sejdeme se všichni v pekle

, včetně Františka Matějky, ať si píše, co chce. P.S Nestudoval jste teologii ?

Mohl byste v pekle přikládat pod kotel. :-(

3 2
možnosti
MK

Židovka z Toleda je beletrie, nikoli historická studie. Navíc beletrie založena na na jednom historickém mýtu, že Ummajovský chalifát byl tolerantní ke všem náboženstvím. Což je nesmysl. Masakry křesťanů tam probíhaly celou dobu. Jiná byla palácová kultura, takzvaný palácový islám, kde vše záviselo na vůli Chalífy, který zval do svého města i učence z pařížské Sorbonny Ti, ovšem byli pod diplomatickou ochranou, což se netýkalo obyčejných obyvatel.

9 0
možnosti
JK

Začínáte být zralý... ještě chvilku uležet.Rv Jako brňák jsem se byl podívat, aniž by sympatizoval s jednou či druhou stranou. Bordel tam tedy zůstal, to je fakt. Ale na obou stranách. Jinak jsem neviděl nic, co by překračovalo rámec běžné poklidné demonstrace. Každý má právo za svůj názor, aby jste se za pár let nedivil, že titíž odpůrci nevím čeho (dnes vaši soukmenovci) budou chtít věšet křesťany (tedy vás). O tom celé tyhle diskuze jsou. Nikoliv o náboženství takovém nebo makovém, ale o nenávisti, o umělém hledání nepřátel. Koho zajímá, že teroristé z ISIS řežou hlavy též muslimům? Možná ve větším počtu, než jiným. Co já vím. Každý, kdo nesouhlasí, je popraven. Tahle činnost nemá s náboženstvím nic společného.

4 13
možnosti
MK

Promiňte, můj článek není ani tak o tom bordelu, který je zdokumentován na fotografiích, stejně jako místo odkud odešli demonstranti IvČRN. Ani není tak o tom, co dělá ISIS, ale spíše o tom, co se dnes a denně děje v těch normálních islámských zemích.

9 1
možnosti
ML

M81a29r75t27i62n 31L64a80c60o

16. 2. 2015 18:26

Pseudonovinár s kriminálnou minulosťou sa ľahšie zviditeľní smetiarskou vestou a ironickými fotografiami ľudí, ktorí majú strach. Jeho nejakí sťatí kresťania nezaujímajú.

11 0
možnosti
MK

Ten popelář mne také dojal. Na FB je video, kde je vidět, že vyloženě provokuje a snaží se vyvolat konflikt.

6 0
možnosti
MO

Dnes jsem si byl něco koupit ve Vietnamské večerce u nás na rohu ulice. Ochotní a usměvaví lidé. Je jich tu několikanásobně víc než muslimů. Čím to asi je, že se Češi necítí ohroženi Vietnamci, ale islámem? Že nikdo nemá potřebu vymýšlet iniciativu ,,Vietnamce v ČR nechceme";-D ? 

Popravdě, já jsem rád že máme v ulici své Vietnamce, raději než islamisty ze Somálska.

31 0
možnosti
LS

Pane Ondrášku, všichni moc dobře víme čím to je, že Vietnamce nikdo nechce odsud vyhazovat. Je to tím, že všechna náboženství jsou si rovna, jen jedno je holt nadřazené nad ostatními. A z toho pramení všechny ty problémy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky