Je papež mluvčím islámu a co na to Halík?

Je to již několik roků, co představitelé katolické církve jsou schopni omlouvat kdejaká zvěrstva, ale když se jedná o tradiční katolíky, tak mají jen slova pohrdání. Nedávno papež František přirovnal tradiční katolíky k islámským teroristům. Asi proto, že chodí kolem Vatikánu s Růžencem a za papeže se modlí. Možná Františkovi připadá Růženec ty šňůrky na dětských batůžcích na izraelsko-palestinském přechodu, kde stačí zatáhnout a korálky udělají bum.

Když Jan Pavel II. líbal Korán, aby ukázal úctu k islámu a snad doufal, že to přinese respekt muslimu ke křesťanům, tak si mnozí křesťané ťukali na hlavu. Pak přišel Benedikt a v Jordánsku směle navštívil mešitu. Dnes máme Františka. Ten nejenže vstoupil do mešity, ale krásně se rozhovořil o islámu. Nevím, možná ani jedno oko v islámském světě nezůstalo suché, ale...........ve chvíli, kdy papež mluvil o krásách islámu tak bojovníci Islámského státu popravovali křesťany. Ve chvíli, kdy papež mluvil o krásách islámu, tak Pákistánu čekají na smrt desítky křesťanů.

Papež František se rád staví do pózy toho, který vše chápe. Pak já nechápu, proč odsuzuje tradiční katolíky a vyzdvihuje vše co je proti křesťanství. Má snad na dálku poradce kněze Halíka o kterém se už nedá říci, jaké náboženství vlastně uznává? Křesťanství to určitě není. Ono to je vlastně těžké určit i u současného papeže.

Rád bych svému papeži připomněl, že naši předci umírali několik staletí v boji s islámem, který on vyzdvihuje. Nedokážu si představit, že po dobytí Konstantinopole by vystoupil Patriarcha Konstantinopole  a tetelil se nad islámem. Bohužel, František do dokáže a to i přesto, že v Turecku jsou křesťané pronásledování a nesmí sloužit mše v kostele svatého Pavla, který patří k nejstarším. Turecká vláda to nedovolila. Tohle ovšem papež neřekne. Co kdyby naštval Saraceny!

Je snad paradoxem dějin, že papež, který si vzal jméno svatého Františka se paktuje s muslimy, zatímco František hlásal před muslimy a sultánem evangelium. Svým způsobem to platí i na dominikána kardinála Duku

Dnešní katolická církev se nedokáže zastat křesťanů na Blízkém Východě, ale o to více prohlašuje, že islámský terorismus není islám. Je to islám a vědí to, jenže lžou lidem stejně jako muslimové. A z jakého důvodu?  Ochránit křesťany na BV? Vždyť je muslimové vraždí pořád a smějí se. Tak kde je papeži ta čistá islámská víra?

Není nikde. Lžeš všem katolíkům a muslimové se smějí. Lžeš , zatímco muslimové vraždí křesťany. A ty jsi papež?:   

Autor: Martin Kavka | úterý 20.1.2015 14:53 | karma článku: 35,26 | přečteno: 2088x