Dvojí metr lidskoprávních hyen

Možná jste si všimli, že když nějaký magor napadne Roma, nebo člověka s tmavší pletí, tak se okamžitě vyrojí spousta samozvaných aktivistů za lidská práva, kteří začnou poukazovat na rasistický podtext takového činu.

 Mají ústa plná slov o vzmáhající se netoleranci, rasismus a xenofobie.

Dojde-li však k opačné situaci, kdy Rom napadne Čecha, tak tito mají ústa plná omluv, bagatelizace a snahu to přičíst na vrub majoritní společnosti, která v dotyčném vyvolává frustraci a tím je vlastně vina za to, co spáchal.

To samé se týká teroristických činů muslimů. Už někdy někdo viděl, aby tito samozvaní lidskoprávní „arbitři“ nějaký takový čin odsoudili? Slyšeli jste anebo četli někde, že tito varují před zmáhajícím se islámským extrémismem, islámskou netolerancí a xenofobii?  Ne. Naopak. Zase mají snahu tyto činy omlouvat, s tím, že to nemá s islámem nic společného a pokud ano, tak se jedná o frustraci z dob, kdy Evropa kolonizovala Blízký východ a severní Afriku.  Prostě za všechno může bílý heterosexuální obyvatel Evropy a Ameriky a nedejbože, když je to ještě křesťan.

Jenomže. On existuje nejen bílý rasismus, ale také černý a převedeno na Asiaty i žlutý.  Když černoch bude hrdý na to, že je černý, tak je to podle aktivistů v pořádku. Když bude běloch hrdý na to, že je běloch, tak je to znakem rasismu.  Připadá vám tento dvojí metr normální? Ovšem co z toho vyplývá? Jedině to, že tito aktivisté jsou největšími rasisty. Vždyť podle nich musíme pomáhat Romům, musíme pomáhat příchozím Arabům a Afričanům. Proč, jsou tito podle výše zmíněných nesvéprávní jedinci?  Vypadá to, že ano.

To samé je s islámem. Muslimové za poslední dvě desetiletí spáchali stovky teroristických útoků, při kterých zemřeli desítky tisíc lidí.  A aktivisté mlčí.  Když však někdo pořádá demonstraci, protože nechce v naší zemi to, co se děje v Německu, Švédsku, Francii, Nizozemí, tak se okamžitě probudí a vykřikují naučená slova o fašismu, xenofobii, rasismu apod.  Podle nich je asi normální se nechat zabíjet a nic proti tomu nedělat.

Jeden americký filozof, jméno si již bohužel nepamatuji, řekl v souvislosti s tím, jak Evropa ustupuje islámu, že Evropané trpí stockholmským syndromem, kdy po staletích útoků muslimů na Evropu, vraždění Evropanů a jejich odvlékání do otroctví si oběť vytvořila určitý citový vztah ke svému trýzniteli.  Že na tom něco je, se můžeme přesvědčit po každém teroristickém útoku muslimů, kdy nejen lidskoprávní samozvanci, ale také politici se bijí v prsa a omlouvají islám a muslimy, což nezřídka přechází do sebeobviňování a snahy o vyvolání lítosti s muslimy, protože je samozřejmé, že po každém takovém činu se ozvou hlasy, které poukazují na islámskou nauku.

Ano islám je náboženství míru….., ale proč potom politici jásají nad každým umírněným muslimem? Proč když muslim anebo Rom někomu pomůže, tak to vydávají za příklad a jsou toho plné noviny. Něčeho co je u většiny společnosti bráno jako samozřejmé.  

A proto ano. Pokud je,  nechtít ve své zemi to co se stalo v Londýně, Madridu, New Yorku, Paříži apod. znakem rasismu a xenofobie, tak jsem rasista a xenofob a jsem na to hrdý, protože tuto zem vybudovali mojí předci a bránili ji před těmi, které by lidskoprávní aktivisté tak rádi vítali, před muslimy.  Muslimy, kteří z předměstí Paříže, Londýna, částí Berlína a dalších evropských měst vytvořili malý Pákistán, malou Arábii, malou Bangladéš, malé Somálsko či malou Nigerii. A to je to co tady nechci a budu vždy proti tomu, protože chci žít v Česku.  To, že se mi líbí, například Pákistán neznamená, že si ten Pákistán musím nastěhovat domů.

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Kavka | čtvrtek 16.7.2015 14:11 | karma článku: 43,85 | přečteno: 3965x