Drahý soudruhu Cvalíne,na pár slov

Po rozpadu SSSR , jinak sovětského Ruska vzniklo několik republik utvořených národy Rusy utlačovanými. Národy, které vy komunisté jste buď deportovali na Sibiř, likvidovali na místě anebo brutálně rusifikovali.

Jak řekl klasik. SSSR nebylo nic jiného než pokračování ruského imperialismu tentokrát pod lidskými právy. Dnes, když se Ukrajina brání těm ruským lidským právům, tak vy komunisté máte problémy. Oháníte se všemi, ale vy jste jak lilie.

Ve Španělsku jste rozpoutali válku, během které jste likvidovali všechny. Vraždili jste vesničany, kteří se nechtěli od Vás osvobodit od svého života. Vraždili jste kněží a jeptišky. Protože, proti těm se to bojovalo, že? Bezbranným!

Pomáhali jste Hitlerovi a dnes se budete o něco snažit?

Soudruhu Cvalíne, už nejsem můj děd. který na Vás komunisty vzal v padesátých letech vidle, když jste mu brali statek, půdu,. domov, ale jsem člověk, který komunismus poznal a velmi dobře.

Jestli je NATO zločineckou organizací, co jste vy komunisti? Normální člověk by se o Vás neotřel ani hygienickou holí. Vždy jste spolupracovali s každým, kdo těm vašim zvráceným choutkám šel na ruku. A pak jste je popravili či umučili.Horáková, Toufar.

Když Hitler chtěl pohraničí, tak jste řvali, když to chce Putin na Ukrajině, tak je agresorem Ukrajina. No nic, hlavně, že jsi fandil Putinovi, když zavraždil na 200 tisíc Čečenců, protože ti na rozdíl od Krymu, Donbasu atd, právo na ruskou samostanost nemají.

Jak to?

 

 

 

Autor: Martin Kavka | úterý 3.2.2015 19:24 | karma článku: 33,35 | přečteno: 1651x