Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma!

Ovšem oslovovat s. Cvalína je ještě méně účinné, než házení hrachu na zeď. Neb kapka ke kapce a hrášek k hrášku kámen vydrolí. S Cvalínem nehne nic, obávám se, že by mu neuškodil ani přímý zásah atomovkou.

Ale aspoň si člověk uleví. Já čtu Cvalína a Vyvadila rád, protož se jednak mohu uchechtat a současně si od plic zanadávat.

4 0
možnosti
Foto

V současné soutěži o titul blogera roku mi chybí několik kategorií. Rudoch roku - o první místo by se dělili pánové Cvalín a Vyvadil, zmatenec roku - jasný favorit pan Olšer, chlívák roku - tady je bezkonkurenční jedničkou pan Hermánek a jeho vzpomínky na to, jaký byl kdysi postrach prostitutek, a dalších žen. O titul slepice roku by se také svedla žhavá bitva, ale vzhledem k tomu, že se snažím být gentleman, nebudu kandidátky jmenovat...

7 0
možnosti
MS

Tak to má být. Stručně a jasně. R^R^

4 0
možnosti
Foto

To máte tak, kdyby neexistovalo soukromé vlastnictví, tak by neexistovali komunisti. Odstraňte soukromé vlastnictví a zbavíte svět komunistů. Není kouře bez ohýnku. Všechno má své plusy a minusy. Nic není zadarmo.

0 10
možnosti
Foto

A hlavně není růže bez trní.

Jinak k vám k článku gratuluji, právě jste vyrobil tak deset komunistů.

3 5
možnosti
Foto

Komunisté ve Španělsku bombardovali města, kde zabíjeli civilisty (Guernica) podobně jako rakety ukrajinské armády a poté po celou dobu II. světové války stáli na straně Hitlera?

Ante Pavelič byl hrdina, kterému Vatikán poskytl azyl, aby se poté objevil v Argentině i ve Španělsku s demokratickým generálem Francem.

Jen do boje pane Kavko za Kyjevské nacisty, ať se válka z Ukrajiny co nejdříve přelije i na naše území!

4 15
možnosti
JZ

Komunisté zmasakrovali za občanské války ve Španělsku desetitisíce civilistů.

6 1
možnosti
ZD

že bych zrovna Cvalínovi nějak tleskal ....to asi ne...ale že bych se vším s Vámi souhlasil v tomto článku...tak již vůbec...mmj...Váš děda hrozil vidlemi...mému když brali statek a půdu zavinili smrt v 50 letech...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

0 4
možnosti
JR

J92a15r77a 92R97a60n10k

4. 2. 2015 2:42

8-oa presto jim fandite8-o

2 0
možnosti
BT

Správný popis dějinné reality, před několika málo lety !! KARMA !! EU [>-]?

5 1
možnosti
OF

Towarzyszka Jegorowa poskarżyła się w organizacji partyjnej, że jej mąż nie wypełnia obowiązków małżeńskich. Sekretarz wzywa Jegorowa i pyta - dlaczego?

- Towarzyszu sekretarzu, po pierwsze jestem impotentem...

- Nie, towarzyszu Jegorow, po pierwsze jesteście komunistą.

0 0
možnosti
Foto

Já bohužel polsky psát vůbec neumím. Kdysi jsem ve firmě ZWUT Katowice jednou zkusil a hned mi to zakázali. Ale žvanit polsky mi docela šlo. Měl jsem v Praze přítelkyni, Polku. deset let v Praze. Ale společně jsme raději mluvili česky. Pokud jsme tedy vůbec mluvili.

1 3
možnosti