A je to tady! Mohamed nebyl muslim a Korán je protiislámský

Konečně jsme se dozvěděli co není islám a co je proti islámu. Islám je náboženství míru a tolerance, porozumění a pomoci. Vše co je s tímto v rozporu je proti islámu. Ne, to není z mojí hlavy. To se ozvala od všech možných a nemožných islámských autorit a od příznivců islámu jako je katolický kněz Tomáš Halík a v neposlední řadě i francouzský prezident Hollande.

Dozvěděli jsem se, že islám zapovídá vraždění a ti, kteří vyvraždili redakci časopisu Charlie Hebdo nebyli muslimové a s islámem to nemělo nic společného. Islám takové akce jasně zapovídá a naopak nabádá muslimy k toleranci a respektu.

Nic nemohlo způsobit v mém srdci větší radost.

Očekávám, že v příštích dnech muslimové roztrhají Korán a jasně prohlásí, že co je psáno v Koráne je proti islámu, stejně jako činy proroka Mohameda. Jestliže vraždy ve jménu Alláha jsou proti islámu, tak stejně proti islámu musí být vraždy nařízené prorokem Mohamedem. Stejně tak musí být proti islámu výzvy k vraždění nemuslimů jak jsou zapsány v Koránu.

Muslimové přeci nemohou souhlasit s tím, že na Mohamedův příkaz byli vražděni jeho odpůrci, básnici, kteří se mu ve svých básních smáli, židovský kmen, kterého vina spočívala jen v tom, že Mohameda nepřijal jako proroka. Muslimové přeci nemohou souhlasit s tím, že Mohamed znásilnil manželku jednoho ze zavražděných ve stejný den, kdy dotyčný byl zavražděn.

Jsem proto rád, že současní islámští učenci dali nepřímo za pravdu katolickým učencům, kteří od sedmého století tvrdí, že Mohamed je falešný prorok. Jsem rád, že nepřímo řekli, že následovat Mohameda v jeho činech, stejně jako Korán je proti islámu a poškozuje to krásu učení islámu.

Pevně věřím, že teď, když už je vyjasněno co není islám a co je proti islámu, tak nezůstane jen u tohoto polovičního kroku.

A nebo to zůstane jen u toho, že když něco spáchá muslim, tak je to sice proti islámu, ale stejně tak je proti islámu i kritika toho co dělal Mohamed, přestože Mohamed nedělal nic jiného, než dělali ti co křičeli Alláhu Akbar v redakci Charlie Hebdo?

Autor: Martin Kavka | čtvrtek 15.1.2015 15:40 | karma článku: 34,88 | přečteno: 1794x