Šťastný život s (několika) muži

Neumím žít bez mužů! Na rukou mám mozoly, utrácím mnoho za taxíky, bývám zmatená a ztracená v cizích městech, nejím v dobrých restauracích a neužívám si sex. Musím ale nutně mít partnera? Jednoho?

"...a Petra mam na masaz chodidel..."

Nikdo není dokonalý. Ani žádný muž (přestože si to mnohé ženy v prvních měsících pobláznění myslí). Nikdo neumí VŠECHNO opravdu dobře. Proč se tedy neobklopit větším množstvím různých expertů? Mužských expertů? Ne, já si nechci vytvořit harém plný polonahých chlápků v saténových teplácích. Nechci se o ně o všechny starat, krmit je a soudit jejich žabomyší války. Já jen prostě potřebuji muže ke svému životu a dokud nenajdu nějakého multifunkčního, budu mít na každou životní oblast jednoho experta. Na každou jiného…

 

Před časem jsem opět seděla v kavárně se svou kamarádkou. Nějak nebylo co vyprávět, měla jsem pocit, že se nic nového zajímavého neděje. Jistě. Pár mužských jmen naší konverzací proplulo, ale to bylo většinou v souvislosti s výměnou žárovky, s nákupem a odvozem nové švédské postele, s dobrou večeří či návštěvou zajímavé společenské akce. Nebo se sexem. Ale jinak nic. Žádný vztah. Tečka.

 

Z vlastní zkušenosti vím, že není dobré pouštět ty které konkrétní experty do více oblastí. Zaprvé se začnou podezřele roztahovat ve vašem životě a není vyloučené, že nakonec ovládnou všechny sféry. Možná to na začátku byl dobrý úmysl – chtěla jste tomu kterému poděkovat za odvezený kus nábytku pozváním na večeři, jenže pak se to zvrhlo! Další den jste už spolu zašli na výstavu, vyjeli na výlet a po měsíci, ani nevíte jak, si tykáte s jeho matkou! Opravdu bylo tohle v plánu?

 

Je takový přístup jen sobeckým využíváním? Možná… Ale upřímně – nezačali s tím muži? Nebyli to oni, kteří si pořizovali jednu ženu, která se umí starat o děti a druhou, co to zase umí v posteli? Proč dělat kompromisy, když můžeme mít všechno téměř dokonalé? To, že koukáme pokaždé na jiný obličej (nebo tělo) už je detail…

 

Stále neztrácím naději, že přijde někdo, kdo bude zvládat udělat suflé, vyměnit žárovku a poradí s daněmi. Někdo, kdo dobře vypadá v obleku, slovo „Eco“ pro něj není jen symbolem ekologického výrobku a také (ale rozhodně ne na posledním místě) ví jak na dobrý sex. Do té doby, než takového Supermana potkám, si ho budu nucená skládat z více osob… protože – co mi zbývá? Udělat nějaký hloupý kompromis, u kterého nebudu nikdy šťastná? Nebo si nakreslit vlastní supermanský komix???

 

 

Autor: Mona Maršálová | pondělí 23.3.2009 9:50 | karma článku: 19,66 | přečteno: 3585x