Svět by se pro Putina měl zmenšit na výběh kolem Moskvy

Vladimír Putin se zcela nepochybně ode dneška zařadil po bok masových vrahů jako byl Lenin, Hitler, Stalin, Pol Pot, Husajn, Kaddáfí, Pinochet, Castro, Kim Ir-sen, Marcos a další. Útok na Ukrajinu jej pasoval do role podlé skety.  

Svět by měl jasně říci, že ode dneška nebude mít nikdy žádný diktátor jisté, že nebude kdekoliv na světě zatčen a souzen. Nesmí platit žádné ohledy a lidé jako Putin nesmí mít možnost kamkoliv cestovat. Rusko by mělo být ihned odtsřiženo od čehokoliv z čeho může profitovat.

Správný postup by bylo okamžité zničení všech jeho produktovodů, díky kterým zbrojí a následně páchá zločiny na obyčejných lidech pod rouškou svých vybájených politických lží. Rusko bylo zcela právem v době své sovětské epochy sraženo na kolena ekonomickými sankcemi. Rusku se to stane opět a opět to vše odnesou obyčejní rusové, kteří mají vymydlené hlavy ruskou propagandou o tom jak je chce někdo zničit.

Kdyby chtěl západní svět Rusko zničit a kolonizovat, což by byla pro obyčejné občany v Rusku výhra na celé čáře, mohl to udělat po rozpadu SSSR. Jenomže západní svět není ožralecká horda rozvědčíků KGB, ale slušní a vzdělaní lidé a proto se žádná okupace a podrobení Ruska nekonalo. Došlo na spolupráci a podporu, rozvoj země, uvolnění patentů a mohutné investování. K čemu to vedlo vidíme sami.

Rusko rozumí jen síle, proto znovu opakuji, pokud bych byl v rozhodovací pozici a měl tu možnost, tak mu okamžitě zničím všechny produktovody, kterými exportuje své nerostné suroviny i za cenu toho, že by mne krátkodobě energie stály klidně pětkrát tolik. Zlu se nesmí ustupovat a Rusko je ZLO.

 

Autor: Marek Hurt | čtvrtek 24.2.2022 6:27 | karma článku: 28,69 | přečteno: 649x