Proč si Babiš s Milionem chvilek.....

vytře svoji vitrínu s instalovanými anopolitiky, aneb kdy přijde do České republiky politické jaro? 

S obrovským zklamáním jsem si vyslechl "odvážné" požadavky spolku Milion Chvilek z.s. (zapsaný spolek) a nabyl přesvědčení, že takto se s Babišem vyhrát nedá. Naivní doufání a víra ve spojení pravicových politických stran je dána naprostým amatérismem a naivitou představitelů spolku. Jejich neznalost zákulisního fungování politických stran zničí a otupí ochotu lidí na další manifestace chodit, neboť se nedostaví žádné hmatatelné výsledky. 

V politických stranách je vždy něco za něco, pokud se spolek netransformuje do politické strany s jasně daným posláním, byť by to byl jen a pouze cíl Babiše porazit, zákonem rozdělit a rozprodat Agrofert, nikdy s ním politici nebudou jednat jako rovný s rovným, protože jednoduše nemá co nabídnout. 

Snílci ve svetrech, snažící se z pódia podprahově vzbudit zdání jakéhosi undergroundu selžou, neboť současná doba potřebuje jednoho dobře vypadajícího inteligentního člověka, se silným hlasem, který dokáže stát před davem a své myšlenky nekoktat z papíru. 

Nikoho takového spolek nemá a proto si s ním Babiš vytře nejen vitrínu, ale i rohožku před Strakovou akademií v dalších volbách.

a co zítra....

 

Autor: Marek Hurt | sobota 16.11.2019 16:06 | karma článku: 46,09 | přečteno: 9992x