Plukovník Prymula a Jaroslav Faltýnek jsou příkladem, že s kovidem není něco v pořádku

Plukovník Prymula a Jaroslav Faltýnek (oba ANO) byli přistiženi v pozdních večerních hodinách jak vycházejí z restaurace. Bez roušek, vysmátí jak lečo. Buď nám někdo ošklivě lže, tahá za nos, nebo jsou tito páni imunní.

Když si odmyslím tu šarádu a strašení, které je všeobjímající a teče na nás ze všech stran, tak pořád tak nějak vím, že v určité situaci je správné si tu proklatou roušku nasadit.

Plukovník Prymula a Jaroslav Faltýnek kašlou úplně na vše. Blesk je včera v noci nafotil jak opouští restauraci bez roušek. Co v restauraci, která má být zavřena jako všechny ostatní dělali, je otázka. Soudruzi se z toho jistě nějakou pohádkou vykecají, na to je Faltýnek odborník a jestli má někdo ohnutý nos až za roh, je to právě on.

Jak ale majitel restaurace vybruslí z exemplární pokuty jsem zvědavý, protože ta by měla následovat okamžitě. Pokud se tak nestane je to návod pro ostatní restaurace, ať klidně otevřou, protože vrchnost se kovidu evidentně nebojí, byť zrovna tito dva postarší pánové jsou jasnou ohroženou skupinou obyvatel.

Je veliká škoda, že Daniel Křetínský nevlastní některou z velkých privátních televizí a že jeho naprostá  finanční nezávislost neochrání zdravý rozum v míře větší než jen prostřednictvím deníku Blesk.

Odkaz

Autor: Marek Hurt | pátek 23.10.2020 8:25 | karma článku: 30,75 | přečteno: 1392x