Ukrajina únor 2022, Vladimir Vladimirovič Putin a mé prozření.

 Vždy jsem marně přemýšlel o tom, jak se mohlo stát, že se ve své naprosté většině tak vzdělaný národ, jakým Němci bezesporu v 30. letech 20. století byli,

 mohl díky naprosto stupidním výrokům jednoho zcela zřetelně psychicky nenormálního člověka, Adolfa Hitlera, a skupiny jeho přisluhovačů, změnit v nemyslící krvelačnou bestii, která následně páchala tak nepředstavitelná zvěrstva.

To skutečně stačí stále dokola hovořit o tom, že ne my sami, díky svým činům, jsme se dostali do nějaké zlé situace, ale že je za to odpovědný TAM TEN DRUHÝ, aby nám to vymylo mozek a my i takovým žvástům uvěřili? Skutečně stačí do zblbnutí opakovat, že když TAM TOHO DRUHÉHO zlikvidujeme, tak se ten náš problém vyřeší?

Nevěřil jsem tomu. „Přece máme mozek a jsme schopni přemýšlet a logicky uvažovat! Přece každý normální člověk musel cítit, že ty „výkřiky“ Hitlera, Goebbelse, Himmlera a dalších nacistů, s myšlením a logikou neměli nic společného. Vždyť …“ Hledal jsem příčinu a nenacházel jsem ji. Nakonec jsem i já přišel k závěru, že prostě tu zvrácenost musí mít germánská rasa nějak v sobě. Že prostě Adolf Hitler a všichni Germáni mají v sobě nějaký ten gen morální zvrácenosti. A ten jen se čeká na příležitost, aby se probudil, ovládl je a vygumoval v nich jakékoliv lidství.

24. února 2022 jsem pochopil, jak moc jsem se mýlil.

Stejně, jak se připravoval Hitler na napadení Polska, stejně se Putin připravoval na napadení Ukrajiny.

Stejné ukazování na vyfabulovaného nepřítele, který údajně ohrožuje to mírumilovné Rusko, stejná propagandistická rétorika. Prezident Putin dokonce ve svých proslovech používal celé části vět, které před ním vyřvávali Hitler a Goebbels. To si nevymýšlím. Vyhledal jsem si je.

Já teď již vím, že když budou někteří lidé stále dokolečka opakovat, že za naše problémy, ať již jsou jakékoliv, může TAM TEN DRUHÝ, a když sdělovací média toto přijmou za své a budou jim v tom pomáhat, tak ty nemyslící a všeho schopné bestie dokážou udělat i z nás. Nemám teď v sobě dobrý pocit.

Prezidentu Ruské federace bych pak chtěl říci jen toto:

„Víte, pane prezidente Vladimíre Vladimiroviči Putine, pánové Adolf Hitlera, Joseph Goebbels, Reinhard Heydrich či Heinrich Himmler pro mne vždy byli etalonem pro absolutní lidská morální zvrácenost. Nazýval jse je „morálními prasaty“. 24.2.2022 jste se do této skupiny zařadil i Vy, i všichni ti Vaši poskoci, jako je pan Sergej Viktorovič Lavrov či Valerij Vasiljevič Gerasimov. Možná se Vám to nebude líbit, ale ten název těchto lidí, kam nyní patříte i Vy, měnit nemíním.“

 

Autor: Zdeněk Majzlík | pondělí 28.2.2022 12:02 | karma článku: 28,95 | přečteno: 1115x