Mini-recenze nového smrtphone

Jako každý rok přichází na trh mobilních telefonů několik převratných novinek, které se předhánějí svými technickými parametry, atraktivitou a cenou. Novinka od výrobce mobilních telefonů ZombieAccesories nabízí i několik prvků, které se rozhodně neztratí v bludišti nabídek ostatních výrobců. Nový mobilní telefon přijde do prodeje na globální trh v noci před půlnocí 21. prosince 2012. Jeho oficiální název je diePhone a sériové označení nese číslo 66621122012.

Atraktivnímu designu vévodí zejména křišťálový dotykový displej o úhlopříčce 4 di (dead inches) a tři dotyková tlačítka pod displejem s motivem kříže. Hladký mramorový povrch zadního krytu mobilního telefonu přerušuje jen  optika fotoaparátu. Pod lakem zadního krytu lze znovu nalézt motiv kříže (tentokrát v zelené barvě), zlatým písmem vepsaný epitaf, jehož text se samozřejmě přizpůsobí majiteli telefonu, název telefonu (diePhone) a samozřejmě nemůže chybět logo výrobce.

Tělo je vyrobeno z ušlechtilých materiálů. Jak již je uvedeno výše, zdaní část je vytesána z mramoru, kraje jsou vyrobeny z hliníku a čelo je celé tvořeno broušeným křišťálovým sklem. Pod ním se na horní části skrývá objektiv přední kamery a sluchátko. Ve spodní části pak ukrývá zmíněná tlačítka a reproduktor.

Nový operační systém Zomby je navržený zejména pro uživatele, kteří pro obsluhu mobilního telefonu potřebují více času. Spoustu přednastavených gest slouží k přímému otevírání aplikací a je přizpůsobeno cílové skupině uživatelů. Gesta pro jednotlivé aplikace lze nastavovat individuálně podle míry rozkladu uživatelské tkáně.

Internetový obchod s aplikacemi k operačnímu systému Zomby se nazývá CorpseStore. Lze v něm nalézt skutečně veliké množství aplikací, od her až po OSPS (Other side positioning system) mapy. Mězi nejstahovanější programy patří hra Graves - obdoba oblíbených her simulujících farmaření. Přes CorpseStore navíc můžete objednat další příslušenství k Vašemu smrtphone a řadu služeb, mezi kterými jsme nalezli i "Pohřební službu" a "Smrt na objednávku".

Fotoaparát mobilního telefonu fotí zejména nadpřirozené jevy, duchy, strašidla a zvláště dobře se na fotografiích vyjímá samotná Smrt.

Pro komunikaci se záhrobím slouží celá řada funkcí a aplikací. Můžete například komunikovat prostřednictvím křišťálové koule, kyvadla, tarotových karet nebo proutku. V příslušenství mobilního telefonu také nechybí manuál v podobě VHS kazety s názvem Kruh.

Autor: Lukáš Meitner | pondělí 15.10.2012 22:02 | karma článku: 6,37 | přečteno: 550x
  • Další články autora

Lukáš Meitner

Ach ty diskuze

24.7.2016 v 21:06 | Karma: 17,12

Lukáš Meitner

V Rudolfinu znovu dýchal Zappa

22.6.2016 v 12:42 | Karma: 12,47

Lukáš Meitner

Taškařice v České

21.4.2015 v 22:11 | Karma: 22,31