Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Policie: „V brněnské mešitě se šířila náboženská nenávist“

Policie ČR potvrdila, že Lukáš Větrovec se čtením českého kázání vyzývajícím k násilí proti židům v Izraeli dopustil trestného činu. Informuje o tom článek „Policie: Kázání v brněnské mešitě bylo trestné, je ale promlčené“.

Idnes: „Policie: Kázání v brněnské mešitě bylo trestné, je ale promlčené“

Jak jsem osobně řekl již mnohokrát předtím, mně osobně nejde o to dostat Lukáše Větrovce do vězení, ale upozornit na šíření antisemitismu z českých mešit. Podobných antisemitských a nenávistných útoků zaznělo více od různých vedoucích představitelů českých islámistů a to nejen v Brně, ale i v Praze apod.

V článku o zastavení stíhání Lukáše Větrovce Muneeb Hasan Alrawi také tvrdí, že Islámská nadace CD s Větrovcovými kázáními nešířila. Jde o čistou lež a je víc než dost lidí, kteří CD od Islámské nadace obdrželi. Pokud bych opravdu usiloval o to, aby měla Islámská nadace vážný problém, požadoval bych předvolání všech lidí o kterých vím, že toto CD od Islámské nadace dostali. Sice by nejspíše Policie ČR opět věc odložila, ale musela by to prošetřit a v protokolu zaznamenat lhaní Alrawiho o celé kauze.
Neučiním to, ale to hlavně z toho důvodu. Že již teď jsou muslimové, vědoucí o šíření CD z brněnské mešity, vystavení nátlaku ze strany Muneeba Hasana Alrawiho, který sic neví kdo z nich by byl ochoten svědčit proti Islámské nadaci, ale dává jim najevo, že v takovém případě by měli velký problém s jeho osobu, brněnskou mešitou a v muslimské komunitě by skončili. Tedy nechci jim už tak zvětšovat problémy, které mají z toho, že s lhaním Islámské nadace a Muneeba Alrawiho nesouhlasí.

Myslím si, že i tak si ti muslimové, kteří vědí jak to doopravdy je s celou kauzou, udělali svůj obrázek o morálce Muneeba Hasana Alrawiho, Lukáše Větrovce a dalších lidí z Brněnské mešity, kteří jsou ochotni i lhát jen kvůli zájmům islamismu a islámu.

Naopak cela kauza potvrzuje, že v prostředí české muslimské komunity se pohybují radikálně smýšlející muslimové a to přímo v státem registrované náboženské obci. To, že se o projevech nenávisti a extremismu vůbec nic nedozvídáme od bezpečnostních orgánů, nekonči u státních zástupců či soudu a dozvíme se jen občas o některých z nich při „průvalech“ způsobených amatérskými nadšenci, vypovídá o mizerném přehledu bezpečnostních sil o skutečných názorech těchto lidí a prostředí kolem českých mešit.

V článku se ještě Muneeb Hasan Alrawi rozčiluje, že jsem měl získat důkaz o nenávisti v mešitě během svého působení v Islámské nadaci. Vlastně jsem důkaz o spácháni trestného činu ukradl. Tedy zde vidíte jak uvažuje, nejde mu o porozumění mezi muslimy a ostatními, ale o utajení pravé tváře jeho verze islámu, kterou v Brně a České republice šíří a podporuje mezi konvertity.

Ano, stejně jako v případě snahy Islámské nadace v Brně a Muneeba Hasana Alrawiho převést nespecifikovanou částku peněz mimo kontrolu úřadů a bezpečnostních sil, skrze islámského extremistu a podporovatelé terorismu Jusufa Qaradawiho, i v tomto případě veřejnost a úřady neupozornili profesionálové, ale amatér. Viz toto video:

A to je pro Alrawiho problém, má strach kolik důkazů o jeho skutečné tváři a o tom co se děje doopravdy v české muslimské komunitě ještě může spatřit světlo boží, ale také to, že jsem dal příklad všem slušným a čestným lidem co kdysi konvertovali k islámu, kteří také poznají pravou tvář Alrawiho a jeho lidí. Snad se již brzy objeví více statečných mužů a žen, kteří popíší skutečný charakter Muneeba Hasana Alrawiho a českých islámských nadací. A to nejen v knize jako já v Islám a islamismus v České republice zde, ale i osobně na veřejnosti.

Nejde o to někoho zavřít, ale zastavit šíření náboženské nenávisti a pokryteckého hrání na umírněné muslimy od islamistů a to dříve, než i u nás budou umírat lidé jako „oběť“ božstvu nenávisti těchto islámistů, stejně jako umírají ve Francii, Anglii, USA, Rusku, Izraeli a dalších zemích světa.

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 28.5.2012 14:36 | karma článku: 40,14 | přečteno: 6514x
  • Další články autora

Lukáš Lhoťan

Die Welt říká, že ochrana životů naších obyvatel má být obětována ve prospěch uprchlíků

Politické elity EU a Německa podělaly co mohly. Klidně obětují životy obyvatel Evropy kvůli budování svého snu o multikulturní globální říši a když nám obyvatelům záleží na našem bezpečí a životech, tak jsme prý hysteričtí.

3.1.2017 v 20:20 | Karma: 43,63 | Přečteno: 3622x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Odpadlík od islámu kritizuje papeže Františka a opustil katolickou církev

Se stále silnějším důrazem na morální a náboženský relativismus ze strany vedení katolické církve dochází nejen k odchodu věřících křesťanů z tohoto společenství, ale i posilování neomarxistů v řadách katolíku.

31.12.2016 v 14:02 | Karma: 37,20 | Přečteno: 1788x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Realita dneška: EU s USA podporují fanatické muslimy a křesťané jsou chráněni diktátorem

Evropští lidovci se stále více profilují, jako spojenci islámistů a nepřátele pro křesťany. V posledních dnech se to ukázalo v souvislosti s jejich oplakáváním porážky islámistů v syrském městě Aleppo.

26.12.2016 v 9:00 | Karma: 41,15 | Přečteno: 2307x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Jsou Evropští lidovci a poslanec Gabal spokojení?

Vrah ruského diplomata v Turecku volal, že se mstí za poražené (islamisty) v syrském Aleppu. Kdypak se ozve poslanec KDU-ČSL Gabal, nebo Evropští lidovci, a označí vraha za muslimského Gabčíka či Kubiše?

19.12.2016 v 20:40 | Karma: 36,35 | Přečteno: 1416x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Neziskovce Evropské hodnoty vadí kritika islamizace, ale ne propagace islámu ve školách

Neziskové organizaci Evropské hodnoty nevadí propagace islámu v českém školství, ale vadí jím, když na to upozorníte. Takový dojem si může člověk udělat z mediálního útoku jejich analytika (Roman Máca) na mou osobu.

18.12.2016 v 10:00 | Karma: 41,77 | Přečteno: 1872x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, na které uhořelo 34 lidí

3. května 2024  6:14

Americký soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, při jejímž požáru zahynulo v roce 2019...

iDNES Premium jen za 49 Kč na 3 měsíce. Získejte i vstupenky na MS v hokeji

3. května 2024

Před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji přichází iDNES Premium s mimořádnou akční nabídkou....

  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).