Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Neziskovce Evropské hodnoty vadí kritika islamizace, ale ne propagace islámu ve školách

Neziskové organizaci Evropské hodnoty nevadí propagace islámu v českém školství, ale vadí jím, když na to upozorníte. Takový dojem si může člověk udělat z mediálního útoku jejich analytika  (Roman Máca) na mou osobu.

Nejprve pár základních faktů. V době kdy jsem působil v české muslimské komunitě jsem byl svědkem mnoha návštěv českých škol v brněnské mešitě a návštěv českých muslimů na mnoha českých školách, kam si je v rámci výuky multikulturalismu pozvali učitelé. Během těchto akcí muslimové propagovali, proč je islám super a pod. To jestli pak učitelé seznámili své žáky, byli ze středních i základních škol, i s negativními stránkami islámu nevím. Asi to záleželo individuálně na učitelích. I když je faktem, že jsem ani u jednoho učitele nepozoroval nechuť k islámu, tedy vycházím z faktu, že návštěvu mešity či pozvání muslimů do školy učinili pouze ti učitelé, kteří mají k islámu pozitivní vztah.

Pokud pozvete do školy muslima, který vypráví jen pozitiva s neutrálními fakty o islámu, tak je to podle mne propagace islámu, i když to pojmenujete jakkoliv. Třeba výukou k tolerantní společnosti, vzděláváni proti netoleranci či multikulturní výchova.  

A teď k článku pana analytika z Evropských hodnot zveřejněném zde na blogu pod názvem "Prasárna z dílny exmuslimského konvertity a "islamobijce" Lukáše Lhoťana". 

Již v úvodu svého textu pan Máca lže, neboť Eurabia.cz nespadá pod parlamentnilisty.cz. Je sice pravda, že Eurabia.cz "běží" na technické podpoře parlamentnilisty.cz, ale nevím kde pan analytik vzal, že tento web patří provozovateli Parlamentních listů?. Web Eurabia.cz ovšem nemá s provozovatelem parlamentnilisty.cz nic společného. Web Eurabia.cz provozujewww.cesky-portal.cz tedy OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST.  Asi by v Evropských hodnotách měli věnovat více pozornosti faktům a ne zbožným přáním ....

Pan Máca kritizuje, že jsem si dovolil upozornit na zprávu jenž koluje po internetu a jenž je dalším svědectvím o oblbování dětí v českých školách multikulturalismem, islamofilií a snaží se děti přesvědčit, aby neměly strach z masové imigrace do Evropy. Chápu, že pro pracovníka Evropských hodnot je odpor k multikulturalismu, islamizaci a masové imigraci jasným projevem nenávisti, ale mně osobně tento jeho žalostný výlev jen dokazuje, že sice se snaží Evropské hodnoty tvářit jako, že hájí zájmy českých občanů a nejsou multikulturní, ale osobně to mám jen za přetvářku jenž jim má pomoci zmást naše politik a občany.

Právě opakované útoky pana Máca na kritiky islamizace, masové imigrace a propagace islámu v českých školách ukazují pravou tvář Evropských hodnot. Nenašel jsem od pana Máca ani JEDNU kritiku multikulturalismu, propagace islámu v české škole nebo masové imigrace. To hovoří za vše.

Pan Máca v blogu také nabádá rodiče dětí a školu v niž propaganda měla probíhat, aby proti mne zaútočili pomoci různých obvinění. Přesně tento styl jsem čekal, je to styl Evropských hodnot z poslední doby. Zastrašovat, vyhrožovat, vydírat a snažit se tak umlčet nepohodlné lidi. Vše ve jménu tolerance, respektu k islámu, boje proti xenofobií a pod. 

Jenže pan Máca a jeho věrní mají smůlu. Nejsem Martin Konvička, abych se nechal jejich vyhrůžkami zastrašit. Bude-li to třeba jsem připraven a ochoten riskovat i uvěznění za to, že varuji před islamizaci a multikulturalismem, když nebude zbytí. Aspoň je nádherně vidět, jak jsou ty slavné Evropské hodnoty a současná Evropská unie spíše hodnotami totalitními a unií totality - opět budou v Evropě političtí vězni a opět po vzoru komunismu to bude maskováno, jako potrestání těch, kteří narušují společenské soužití, tedy budování neomarxistického ráje. 

Naopak si stále silněji kladu otázku, jestli Evropské hodnoty nejsou nakonec Bruselské hodnoty?

Když dlouhodobě sledují aktivity některých lidí z Evropských hodnot, tak mi to stále více připomíná vlivovou neziskovku, která má v ČR prosazovat zájmy cizí mocnosti. Ovšem tou cizí mocností není Moskva nebo Washington, ale Bruselká garnitura Evropské unie.

Stále vice je vidět, že Evropské hodnoty nehájí zájmy českých občanů, ale jen určité lobby a pokud máme bojovat s kremelským vlivem a proruskými skupinami v České republice, tak bychom měli bojovat i proti proti probruselským skupinám a vlivem bruselské lobby. Což by ovšem znamenalo bojovat i s Evropskými hodnotami a jejich pracovníky typu pana Máca, ale to si přece nemůžeme dovolit řeknou někteří. Ano, pokud nejsme svobodnou zemí, ale jen protektorátem spravovaným skrze nastrčené neziskovky typu Evropských hodnot, pak si to opravdu nemůžeme dovolit.

Mimochodem víte co říká jeden z těch, kteří nepřímo podporují organizaci Evropské hodnoty a pana Máca?

George Soros řekl: "Orbanuv plán považuje ochranu národních hranic za cil a uprchlíky za překážku. Náš plán považuje ochranu uprchlíku za cil a národní hranice za překážku." (Překlad Stanislav Jahoda)

Zde článek jenž se pro analytika Evropských hodnot stal důvodem mého napadení: Základní škola ve Velkých Němčicích vymývá dětem hlavu multikulturalismem a nadšením pro ilegální imigraci!

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 18.12.2016 10:00 | karma článku: 41,77 | přečteno: 1872x
  • Další články autora

Lukáš Lhoťan

Alternativní verze historie aneb jak StB předala Československo neomarxistům v Bruselu ...

Když si již uvědomělí soudruzi z StB uvědomili, že stávající komunistický systém již nemá šanci existovat, tak se spojili s marxistickými extremisty, kteří byli extrém i na komunisty, a odstartovali tzv. Sametovou revoluci 17.11.

30.11.2017 v 19:28 | Karma: 16,28 | Přečteno: 953x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Halík odsoudil nenávist k ďáblu ...

Jste křesťan a odmítáte Satana? Tak Tomáš Halík Vám nepodá svaté přijímání! Vyplývá to z jeho kázání v Litomyšli, který zveřejnil Christnet.eu A je to opravdu šokující.

9.7.2017 v 21:50 | Karma: 26,17 | Přečteno: 1827x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Jak čeští muslimové lžou o těch, kteří poznají o čem je islám a začnou před ním varovat

Když jsem v roce 2010 začal veřejně pod svým pravým jménem upozorňovat na nebezpečí islamizace a islámského extremismu, tak jsem musel čelit i promyšlené kampani českých islamistů vůči své osobě. Jedním z bodu bylo i očerňování.

25.6.2017 v 17:06 | Karma: 20,89 | Přečteno: 1888x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Diplomat republiky Kongo: Z Afriky prchá hlavně spodina společnosti ...

V naších mediích se nás někteří novináři a aktivisté snaží přesvědčovat, že se nemáme bránit masové imigraci do Evropy, protože je to přínosné a obohacující. A když to přeženu, tak každý druhý uprchlík je podle nich jaderný fyzik

11.4.2017 v 18:53 | Karma: 27,80 | Přečteno: 1437x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Uprchlíci znásilňují a politici nic na své politice tolerance ilegalní imigrace nemění

Proč pro dnešní vládnoucí evropské politiky má větší cenu nechat na svobodě žadatele o azyl a ilegální imigranty, než chránit životy a bezpečí obyvatel Evropy? Opět slyšíme jak ilegální imigranti v Evropě vraždí a znásilňují ...

10.4.2017 v 19:27 | Karma: 40,85 | Přečteno: 1999x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Role digitálních služeb České televize bude posilovat, říká její nový ředitel

1. května 2024

Jan Souček stojí od října v čele veřejnoprávní televize. V kandidátském projektu uvedl mimo jiné...

Newyorská policie zasahovala na Kolumbijské univerzitě. Vyhnala demonstranty

1. května 2024  7:08

Newyorská policie vyklidila v noci na středu budovu Kolumbijské univerzity, kde se před tím...

Česko si letos během oslav prvního máje připomene i dvacet let v EU

1. května 2024

Sledujeme online Začínají každoroční oslavy prvního máje. V Praze pořádají tradiční setkání strany hnutí a spolky,...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).