Policie: „V brněnské mešitě se šířila náboženská nenávist“

Policie ČR potvrdila, že Lukáš Větrovec se čtením českého kázání vyzývajícím k násilí proti židům v Izraeli dopustil trestného činu. Informuje o tom článek „Policie: Kázání v brněnské mešitě bylo trestné, je ale promlčené“.

Idnes: „Policie: Kázání v brněnské mešitě bylo trestné, je ale promlčené“

Jak jsem osobně řekl již mnohokrát předtím, mně osobně nejde o to dostat Lukáše Větrovce do vězení, ale upozornit na šíření antisemitismu z českých mešit. Podobných antisemitských a nenávistných útoků zaznělo více od různých vedoucích představitelů českých islámistů a to nejen v Brně, ale i v Praze apod.

V článku o zastavení stíhání Lukáše Větrovce Muneeb Hasan Alrawi také tvrdí, že Islámská nadace CD s Větrovcovými kázáními nešířila. Jde o čistou lež a je víc než dost lidí, kteří CD od Islámské nadace obdrželi. Pokud bych opravdu usiloval o to, aby měla Islámská nadace vážný problém, požadoval bych předvolání všech lidí o kterých vím, že toto CD od Islámské nadace dostali. Sice by nejspíše Policie ČR opět věc odložila, ale musela by to prošetřit a v protokolu zaznamenat lhaní Alrawiho o celé kauze.
Neučiním to, ale to hlavně z toho důvodu. Že již teď jsou muslimové, vědoucí o šíření CD z brněnské mešity, vystavení nátlaku ze strany Muneeba Hasana Alrawiho, který sic neví kdo z nich by byl ochoten svědčit proti Islámské nadaci, ale dává jim najevo, že v takovém případě by měli velký problém s jeho osobu, brněnskou mešitou a v muslimské komunitě by skončili. Tedy nechci jim už tak zvětšovat problémy, které mají z toho, že s lhaním Islámské nadace a Muneeba Alrawiho nesouhlasí.

Myslím si, že i tak si ti muslimové, kteří vědí jak to doopravdy je s celou kauzou, udělali svůj obrázek o morálce Muneeba Hasana Alrawiho, Lukáše Větrovce a dalších lidí z Brněnské mešity, kteří jsou ochotni i lhát jen kvůli zájmům islamismu a islámu.

Naopak cela kauza potvrzuje, že v prostředí české muslimské komunity se pohybují radikálně smýšlející muslimové a to přímo v státem registrované náboženské obci. To, že se o projevech nenávisti a extremismu vůbec nic nedozvídáme od bezpečnostních orgánů, nekonči u státních zástupců či soudu a dozvíme se jen občas o některých z nich při „průvalech“ způsobených amatérskými nadšenci, vypovídá o mizerném přehledu bezpečnostních sil o skutečných názorech těchto lidí a prostředí kolem českých mešit.

V článku se ještě Muneeb Hasan Alrawi rozčiluje, že jsem měl získat důkaz o nenávisti v mešitě během svého působení v Islámské nadaci. Vlastně jsem důkaz o spácháni trestného činu ukradl. Tedy zde vidíte jak uvažuje, nejde mu o porozumění mezi muslimy a ostatními, ale o utajení pravé tváře jeho verze islámu, kterou v Brně a České republice šíří a podporuje mezi konvertity.

Ano, stejně jako v případě snahy Islámské nadace v Brně a Muneeba Hasana Alrawiho převést nespecifikovanou částku peněz mimo kontrolu úřadů a bezpečnostních sil, skrze islámského extremistu a podporovatelé terorismu Jusufa Qaradawiho, i v tomto případě veřejnost a úřady neupozornili profesionálové, ale amatér. Viz toto video:

A to je pro Alrawiho problém, má strach kolik důkazů o jeho skutečné tváři a o tom co se děje doopravdy v české muslimské komunitě ještě může spatřit světlo boží, ale také to, že jsem dal příklad všem slušným a čestným lidem co kdysi konvertovali k islámu, kteří také poznají pravou tvář Alrawiho a jeho lidí. Snad se již brzy objeví více statečných mužů a žen, kteří popíší skutečný charakter Muneeba Hasana Alrawiho a českých islámských nadací. A to nejen v knize jako já v Islám a islamismus v České republice zde, ale i osobně na veřejnosti.

Nejde o to někoho zavřít, ale zastavit šíření náboženské nenávisti a pokryteckého hrání na umírněné muslimy od islamistů a to dříve, než i u nás budou umírat lidé jako „oběť“ božstvu nenávisti těchto islámistů, stejně jako umírají ve Francii, Anglii, USA, Rusku, Izraeli a dalších zemích světa.

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 28.5.2012 14:36 | karma článku: 40,14 | přečteno: 6514x