Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Přestaňme imigranty trápit a nalejme jim čistého vína

Statisíce běženců, které k nám do Evropy dnes a denně přicházejí a miliony, které jsou na cestě nebo čekají za hranicemi Evropy, byly někým obelhány a podvedeny. Je na čase jim to pravdivě říct. Bude to lepší, než cokoli jiného.

Prezident Zeman jasně řekl (zdroj) – „Zastávám názor, že uprchlíkům je třeba pomáhat na jejich území. Nejsem vůbec přesvědčen, že masová migrace těchto uprchlíků do Evropy by jim přinesla štěstí, a nepřinesla by ho ani Evropě – vzhledem k obtížné slučitelnosti, chcete-li, asimilovatelnosti kultur.“

Má naprostou pravdu a já s ním v tomto absolutně souhlasím.

Jen si představte, jak se jenom musí tito nešťastní imigranti cítit. Jak byli surově obelháni a podvedeni a jak tady dnes nezměrně trpí. Bylo jim řečeno (jinak si totiž nedovedu vůbec vysvětlit, proč by se sem z tak obrovských vzdáleností a tak strastiplně trmáceli a neodešli případně jen do některé jim blízké sousední muslimské země), že do Evropy mohou přicházet zcela volně, kdykoli a v jakémkoli počtu a že budou přijímáni bez jakýchkoli podmínek či nároků. Že je tady u nás učiněný ráj, jídlo, pití a domy jsou pro ně připraveny zcela zdarma a pro každého, že pracovat vůbec nebudou muset, ženy že jsou tady sice hrozných mravů, ale jinak krásné, povolné a poslušné, jen si vybrat a přivést je na správnou cestu k Alláhovi. Že tady budou všude vítáni s náručí otevřenou a budou si moci dělat, co se jim zlíbí a jít, kam se jim zlíbí. (Nejlépe že je pak prý v Německu a Anglii, kam je potřeba dojet nějakými vozidly, kterých beztak jezdí po zdejších silnicích dost a dost – stačí jen do nich nastoupit.) Prostě a pochopitelně - kdo by za takové situace takovou příležitost nevyužil?!

A realita? Strašlivá!

Nikdo je tu nikde nevítá a dokonce ani přitom nijak nejásá. A co víc – nejenže narážejí na nejrůznější překážky a ploty a nechuť domorodých obyvatel, ale dokonce jsou někde i přímo chytáni a omezováni na svobodě! Prý proto, že nemají žádné doklady. Přitom na co jakési doklady, jsou přece především lidmi a na to přece žádný doklad nepotřebují! Pak jsou někde dokonce internováni v jakýchsi společných ubytovnách obehnaných ploty, kde je jim předkládáno neznámé jídlo, které se v podstatě vůbec nedá jíst, kde v zásadě není co dělat a kde dokonce ani nejsou žádné islámské motlitebny. Jsou jim přitom doslova uloupeny všechny peníze a mobilní telefony. A jazyk? Nikdo jim tady vlastně vůbec nerozumí a ani se o to nijak moc nesnaží. Prostě úplná katastrofa!

Za takového stavu pak není divu, že tady dochází k problémům, k masovým bouřím s protrháváním plotů a zábran a útěkům na svobodu, k demonstrativnímu odhazování Alláhem zapovězených a tedy naprosto nepoživatelných potravin a k dovolávání se jediného boha – Alláha, to v jakési touze odplatit těmto doslova hrozným „nevěřícím mučitelům“ při nejbližší příležitosti nejmíň stejnou mincí. A pokud se něco nezmění, tak se také určitě po právu stane, jen co tu bude imigrantů víc a dostatečně mnoho. Říkáme si o to prostě sami každým dnem!

Co tedy máme dělat?

Jsem hluboce přesvědčen o tom, že je okamžitě a bezpodmínečně třeba tyto imigranty přestat takto nelidsky trápit a ubližovat jim. Je třeba jim urychleně otevřeně a pravdivě vysvětlit, že se zřejmě stali obětí obrovského podvodu a že zaslíbený ráj tady pro ně (a v zásadě pro nikoho) v žádném případě není. Že máme sami co dělat, abychom se tady i s našimi vlastními rodinami nějak slušně uživili a že za všechno se tady musí tvrdě platit. Že se musíme nejprve desítky let učit a teprve poté máme jakousi šanci získat práci, peníze a obživu a jen ti nejschopnější pak možná i jakýsi blahobyt. Že tady máme naše vlastní zákony, a právní systémy, které vznikaly desítky let a které musíme všichni dodržovat. Že naše ženy tady nejsou podřízeny mužům a nemají menší práva. Že je to náš svět a společnost, kterému prostě bez bližší znalosti nemohou porozumět ani se v něm vyznat či jakkoli se do něho začlenit.

Je třeba jim proto zcela na rovinu, jasně a srozumitelně říct, že pokud se chtějí natrvalo usídlit a začít žít v tomto našem pro ně novém a neznámém civilizačním prostředí, tak se nejprve musí sami bezpodmínečně dobrovolně vzdát všech takových svých původních zvyků, návyků a náboženských imperativů, které jsou s těmi našimi v rozporu a nemohou si zde v žádném případě jakkoli nárokovat jejich zachování.

Musí takto například zcela upustit od jakéhokoli prosazování a praktikování práva šaría, které obsahuje pro nás zcela nepřijatelné doslova středověké prvky trestání (kamenování, utínáni končetin, bičování, vč. trestu smrti), které mimo jiné také v mnoha věcech znamená hrubou nerovnoprávnost žen a jejich podřízené postavení vůči mužům a nelze ho proto jakkoli integrovat do našeho právního systému. Nelze připustit, aby pro ně u nás vznikly (či aby si sami zřídili) jakékoli územní enklávy či přímo gheta, ve kterých by platilo toto jiné právo šaría, než v našich ostatních územích. Nelze ani připustit, aby se takovým jiným právem šaría u nás řídila jakákoli, byť jen jedna jediná osoba. Proto je zcela nezbytné, aby se těchto věcí všichni tito imigranti, pokud chtějí u nás trvale žít, bezpodmínečně a dobrovolně sami vědomě zřekli.

To vše je jim třeba nejprve a bez otálení jasně a pravdivě sdělit a vysvětlit - a potom jim dát férově na vybranou …..

(Prezident Zeman také jasně řekl (zdroj): "Ti, kdo se nedokáží adaptovat na pravidla hostitelské země, by měli tuto zemi opustit")

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Luděk Mazurek | pátek 7.8.2015 7:55 | karma článku: 38,49 | přečteno: 1618x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 103x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2466x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Přívalové lijáky zvedají hladiny řek na západě. Déšť zalil železniční přejezdy

21. května 2024  21:17

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal protipovodňovou výstrahu. Týká se vodních toků, které...

Pavel si vyzkoušel letecký simulátor, hokejistům s posilami předpovídá úspěch

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  20:54

Za přísnějších bezpečnostních opatření začal v úterý prezident Petr Pavel se svou chotí Evou...

Fiala mluvil s Netanjahuem, členové vlády mluví o zatykači z Haagu opatrně

21. května 2024  18:53,  aktualizováno  20:41

Premiér Petr Fiala si telefonoval s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahu. O zatykač na něj,...

Černomořská flotila dále slábne. Zasáhli jsme korvetu Ciklon, hlásí Kyjev

21. května 2024  18:21,  aktualizováno  20:41

Ukrajinská armáda oznámila zásah ruské korvety Ciklon v Sevastopolu na Moskvou okupovaném...

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2268x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik