Lež je pravda, nenávist je láska a šílenství je zdravým rozumem. Odporovat se tomu nesmí!

Zažíváme zřejmě vrcholné období těch nejabsurdnějších událostí, kdy o tom, co je pravda nebo lež a co se smí a nesmí rozhodují nikoli reálné skutečnosti, ale hlasování v komisích a vyjádření nejrůznějších mocných tohoto světa.

Zpráva ECRI (Evropské komise proti rasismu a nesnášenlivosti) Česká republika ze dne 13.10.2015 ve svém čl. 36 mimo jiné uvádí: „Jakkoli je v České republice jen málo muslimů, došlo v poslední době k nárůstu islamofobie, kdy i samotný prezident je považován za otevřeného nositele protiislámských názorů.“

Nejnověji se k tomu dnes přidal i Jordánský princ Zajd Raad Husajn, vysoký komisař OSN pro lidská práva, který obvinil Českou republiku ze „systematického porušování práv uprchlíků, hlavně dětí“ a vyjádřil také znepokojení nad "xenofobními veřejnými projevy, včetně islamofobních výroků" prezidenta Miloše Zemana (zdroj – zde).

Co ECRI a OSN tak leží v hlavě, co je tak škodlivé, že se nesmí říkat a za co je náš prezident a potažmo vlastně i my všichni v České republice tak tvrdě zástupci světového společenství kritzováni? Tady jsou některé citace takových kritizovaných výroků prezidenta Zemana:

"Nevěřím, že jsou umírnění muslimové a radikální muslimové. Stejně jako nevěřím, že jsou jen umírnění a radikální komunisté. Jsou jen muslimové a komunisté." (na mezinárodní konferenci Evropa sjednocená a svobodná; Mladá fronta Dnes, 28. června 2011)

"Umírněný muslim je contradictio in adjecto, tedy protimluv, stejně jako contradictio in adjecto je umírněný nacista."

"To (islám) přece není náboženství lásky a už vůbec ne tolerance, ale náboženství nenávisti."

"Myslím si, že lze koexistovat s buddhismem, hinduismem, šintoismem, konfucianismem, ale nelze koexistovat s islámem. Ten má ve svých posvátných textech zakotveno, že má ovládnout svět, že si má podrobit nevěřící." (vše - rozhovor pro Reflex, 4. srpna 2011)

"Snažím se říkat věci na rovinu a snažím se říkat to, co pokládám za pravdu, a snažím se také svoje názory zdůvodňovat argumenty. Ty argumenty, to nejsou jenom krutosti Islámského státu, to je například i nepřizpůsobivost většiny islámských komunit v západní Evropě, kde se vytvářejí ghetta, odloučené lokality a některé části západoevropských měst jsou tzv. no go neboli místa, kam se neodváží ani policie." (rozhovor pro parlamentnilisty.cz, 17. října 2015)

______________________________________________

Nevím, co je na těchto výrocích tak nenávistného a špatného, že jsou předmětem takových mezinárodních odsudků? Jsou snad lživé?

Přitom již mnohem dříve něco takového přímo potvrdil např. Turecký prezident Erdogan, který sám řekl: „Neexistuje umírněný islám. Je pouze islám. A muslim, je muslim“. (Tehdy ovšem byla ještě politická korektnost a multukulturalismus „v plenkách“, a tak to novodobým marxistům ve světovém společenství buď ještě nevadilo, nebo se ještě neovažovali tak otevřeně lhát a protestovat proti vyslovené skutečné pravdě.)

Přitom se o netoleranci islámu a nemožnosti jeho mírové a tolerantní koexistence s jiným společenstvím jako rovný s rovným můžeme přesvědčovat každým dnem a všude ve světě. Přitom dnes a denně vidíme, co za svinstva a zvěrstva dokáže činit tzv. Islámský stát“. Přitom nelze popřít a nevidět, jakým odděleným a netolerantním způsobem se prezentují islámské komunity všude v západní Evropě.

Proč se tedy tyto věci dnes nesmějí říkat nahlas, přestože jsou pravdivé? A proč, pokud je někdo nahlas přesto řekne, tak je označen (ne někde v hospodě nebo na nějaké veřejné internetové diskusi, kam chodí kde kdo, ale v oficiálních prohlášeních a písemných zprávách čelních světových politiků, představitelů a komisí!) jako „xenofobní a islamofobní rasista“? A proč těmto lživým věcem a pomluvám vždy začnou mnozí od reality odtržení politici servilně přizvukovat (zdroj – zde)?

Nejsou spíš tito současní mocní světoví představitelé a politici sami bezskrupulózními pokrytci a lháři, kteří by zasloužili to nejtvrdší odsouzení?!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Luděk Mazurek | čtvrtek 22.10.2015 19:01 | karma článku: 38,87 | přečteno: 1266x