Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P93e54t90r 20M33r51á90z61e15k

23. 10. 2015 8:47

Když jsem v půlce posledního letu z Franfurktu do Kanady řekl vedle sedící německé dámě,že jsem muslim a pocházím z Palestiny ,tak ta nejdřív celá zbledla začala se potit ,poté vyskočila ze sedla, zmateně pobíhala v uličce ,mávala rukma a něco nesrozumitelného křičela...

Mě to chování té xenofóbní antiislamistky tak rozesmálo až mi z kapes vypadly všechny granáty...;-)

1 0
možnosti
PB

..... naopak, odporovat se tomu musí ! Moudřejší už nemají kam ustupovat !!!R^

3 0
možnosti
Foto

S panem Polickým společně prospíváme dobré věci. Já tím, že k imigrantské otázce vyjadřuji odmítavý postoj, a on pomáhá tím, že vyjadřuje tak urputně proimigrantský postoj, až nechtěně pomáhá tomu samému tzv. Bear service.;-D

11 0
možnosti
Foto

Tak ono těch výroků je podstatně více vedle známého, že "není každý muslim terorista, ale každý terorista je muslim" např.

"Nenechám se uklidňovat prohlášeními, že se jedná pouze o malé okrajové skupiny, domnívám se naopak, že tato xenofobie a tento řekněme rasismus nebo antisemitismus vyplývá ze samé podstaty ideologie, o kterou se tyto fanatické skupiny opírají," řekl Miloš Zeman

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zeman-nestastne-citoval-z-muslimske-apokalypsy-fu0-/domaci.aspx?c=A140527_172823_domaci_jp

A je toho mnohem více. Navíc nelze hodnotit jen jednotlivé izolované výroky, ale celý Zemanův přístup

0 10
možnosti
MD

Jiz davno nastal cas opustit trapne teroristicke teorie, jejich potvrzovani ci vyvraceni a podivat se na podstatu veci. Na TO, CO hlasa Koran. Na to, jak vypada cele jeho pusobeni na spolecnost lidi, na cloveka jako jednotku ve spolecnosti. Jake kulturni, vzdelavaci a zivotni svobody CLOVEKU prinasi. Jak se tento pak ve spolecnosti jinych chova. Jak je treba tolerantni k jinym. Atd.

9 1
možnosti
MD

Pokus aplikovat teorii 'multikulturni spolecnosti v Evrope' neni nicim jinym nez pokusem rozbit jednotlive narodni kultury. Ty jsou prekazkou pri ovladnuti Evropy a spolecenstvi, ktera zde ziji. Ale i tato hruza to by se dala za urcitych okolnosti chapat. Ovsem INFIKOVAT evropske kultury necim, co predstavuje islam, je uz nekde zcela jinde. Je to o tom, kdy se NEKDO nestiti pouzit BARBARSKOU IDEOLOGII pro tento ucel. Vse ostatni by bylo zdlouhave a prvni patrne vysledky by na sebe daly cekat.

Takze si polozme otazku. KTERA zeme je v soucasne dobe pod takovym financnim a spolecenskym tlakem, aby vypustila do sveta KRAKENA islamu? Krakena, jehoz radeni ma zastrit problemy KOHOSI.

6 0
možnosti
MP

A víte, že na to dostanete docela odlišné odpovědi?;-D

1 0
možnosti
MP

Ale zatím se smí;-). Holt se musí snést i nějaké nepřívětivé řeči. Když mají zahraniční zastánci islámu takové drzé a roztahovačné řeči, a to tady jsou muslimové v mizivém množství, tak by si měli lidi uvědomit, co by to bylo, až bychom jich měli plno uvnitř. Co mají dělat ve Francii, Británii, Švédsku? Nezbaví se jich nikdy a jestli nenasadí trochu jiná pravidla, tak se budou divit. Budou rádi, když uhájí aspoň tak sekulární stát, jako kdysi bývala Syrie.

Takže ať si tamti prskají, jak chtějí. Zeman nás sice nereprezentuje jakožto uhlazený gentleman, ale aspoň řekne to, na co někteří pánové nemají koule. Buran neburan;-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik