Zahavi podepsal!

Konec spekulací, je to definitivní. V neděli 20. září se z nizozemského Eindhovenu rozletěla do sportovního světa zpráva, že izraelský fotbalista Eran Zahavi podepsal dvouletou smlouvu s místním PSV.

 

PSV (Philips Sport Vereniging) hraje nejvyšší nizozemskou ligu Eredivisie a kromě toho nastoupí do 3. předkola Evropské ligy UEFA.

 

Z českých webů tuto informaci zaznamenal mezi prvními Eurofotbal.cz, a to následující notickou:

 

 

Podstatné ale je, že se ta informace objevila na internetových stránkách PSV:

 

 

 

Zahavi se v první reakci vyjádřil na tomto webu takto:

 

  • V Číně to byla skvělá zábava, ale chci ještě jednou ukázat své schopnosti v Evropě. Je to pro mě jedinečná příležitost. PSV chtějí vyhrávat trofeje a hrají útočný fotbal. Těším se na výzvu hrát v Nizozemí.

 

Můžeme mu popřát hodně štěstí – a hodně gólů. Jedním dechem ale musíme dodat, že  v Evropě to bude o hodně těžší než v čínské superlize. O to víc bude zajímavější, jak se mu bude dařit.

 

Jeho spoluhráčem  bude i český záložník Michal Sadílek.

 

Nastoupí Zahavi, zatím nevíme s jakým číslem, v nejbližších zápasech PSV? Ty jsou na programu ve čtvrtek a v neděli nadcházejícího týdne. Oba venku. 24. září ve slovinské Murske Sobotě (3. předkolo EL) a v 27. září v Almelu na východě Nizozemska – to bude utkání 3. kola Eredivisie. Nechme se překvapit.

 

... server izraelské televize KAN 11 informuje o podepsání smlouvy Zahaviho s PSV.

FOTOODKAZY

Eran Zahavi s dresem PSV./ZDE

 

Eran Zahavi s manželkou Šay./ZDE

 

Stadion PSV v Eindhovenu./ZDE

 

Autor: Lubomír Stejskal | neděle 20.9.2020 21:03 | karma článku: 7,10 | přečteno: 211x