Za všechny naše neúspěchy můžou Rusové.

Potvrzeno, pokud je něco špatně, viníky jsou Rusové. To oni nám házejí klacky pod nohy, kdyby tomu tak nebylo, vyhráli bychom každý šampionát a byli bychom na tom po všech stránkách lépe.  

Proč jsme zase prohráli s Rusy, když jsme před tím vyhráli? „Podívejte se, světový šampionát je něco jiného než nějaký turnaj. Na šampionátu musejí Rusové ukázat svoji sílu, že jsou to oni, chlapíci, kdož dokáží pokořit svět nejen v hokeji, ale i v ostatních činnostech,“ říká v rozhovoru kapitán Minařík.

 

Dále informuje, že tajná služba zjistila, že prezident Zeman má přímou linku do Kremlu k Putinovi. Vládce Kremlu a celé šíré Rusi pochopitelně zápas sledoval. Nelíbilo se mu, že Češi před koncem zápasu vyrovnali. Zavolal tedy direktivu Zemanovi: „Dolžno vašim zabrosiť šajbu (je nutné dát vám gól).“ Zeman bez váhání odpověděl: „Da (ano).“ Nažhavil přímou linku do Rigy ke slechům trenéra Pešána.

 

Trenér Putinův rozkaz poslechl. Nařídil střídání a následně střídající hráče nepustil na led, dokud Rusové nedali gól. A stalo se. Grigorenko nezaváhal a „zabrósil šajbu“ za záda zcela paralyzovaného Hrubce. „Zeman je zrádce,“ křičí jako vždy opozice.

 

Další zápas se Švýcary Češi, pod pohrůžkou zmrazení švýcarských kont našim bafuňářům, museli pustit. To v zápase s Běloruskem naopak Češi díky vstřícné a moudré politice prezidenta Zemana vůči Rusku dostali na poslední chvíli od Putina zelenou a mohli vyhrát v prodloužení. Tentokrát opozice zůstala v klidu.

 

Téma sportu, bychom měli zatím vyčerpané, podívejme se nyní na ekonomii, které také nerozumím. Je známo, že kdybychom nebyli členy RVHP, nebyli bychom tolik orientováni na těžký průmysl, byli bychom na tom prý lépe. Analyzuje ekonomiku soudruh Vladimír Dlouhý.

 

Co by ale pak dělal táta, který pracoval jako nástrojař, kdyby neměl ocel? Teď na místě té továrny, kde on pracoval, stojí nákupní galerie. Zlaté české ručičky prodávají značkové výrobky vyráběné v rozvojových zemích. Kromě dílů na auta dneska už nikdo nic nevyrábí, je to samá šmelina a soudruh Dlouhý, když před tím kandidoval na prezidenta, je aspoň prezidentem Hospodářské komory. Jak říkám, moc tomu nehovím.

 

Jelikož tomu moc nehovim, tak ani nemohu posoudit, co udělal Klauzik špatného, když v devadesátkách poslal Rusákům tu miliardu, jak se o tom dnes mluví. Možná je to jediné, co udělal dobrého. Tolik povyku kvůli nějaké miliardě, co teprve kvůli těm Vrběticím!

 

Myslím, že bychom jim ty výbušniny, které tam vybouchly, měli v pořádku vrátit, nebo je aspoň zaplatit. Je to přeci naše chyba, že jsme je neuhlídali! Nebo ne? Aspoň, omluvit bychom se jim měli. Jo, to tedy měli.

 

Nebo jsme to měli nechat plavat, byli bychom na tom lépe. I tu atomovou elektrárnu bychom měli levnější! A Sputnik V bychom měli! A plyn! A obilí! Vodky habaděj! Hanba opozici!

 

Lepší politiky u nás mít, tak jako báťušku Putina, oj, to by se u nás žilo!

 

Nikdo by si nedovolil říkat, že za všechny naše problémy můžou Rusové!

Autor: Jan Lněnička | středa 26.5.2021 18:32 | karma článku: 17,35 | přečteno: 583x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,40

Jan Lněnička

Bolševický nok

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,93