Listopadový komplot a dezinformátoři

Dnes téměř nikdo nepochybuje, že listopadový převrat byl zinscenovaný západními rozvědkami s tichým souhlasem KGB za režie zednářské lóže, která předurčila V. Havla pro výkonnou politickou roli.  

Domnělá smrt studenta Šmída byla jeho hlavní rozbuškou. Kdo četl knihu Eliase Canettiho „Masa a moc“, zabývající se dynamikou davů a „smeček“ a otázkou, jak a proč davy poslouchají moc vládců, patrně pochopil, kam mířím. Událost smrti je totiž jeden ze stěžejních okamžiků, která uvede davy do pohybu.

 

V lednu 1989 při palachově týdnu nebyl scénář převratu ještě zhotoven. V listopadu 1989 Václav Havel v jednom z vystoupení řekl něco v tom smyslu, že v lednu ještě nenastala ta správná doba, ale nyní ten čas přišel.

V lednu 1989 za přispění Mariána  Čalfy, předsedy Legislativní rady vlády ČSSR byl 29. prosince 1989 ve Vladislavském sále společné schůzi obou komor Federálního shromáždění Václav Havel zvolen devátým čekoslovenským prezidentem

Z nejasného raději neuvedeného protizednářského zdroje se dá vyčísti: Kdo by si snad myslel, že jeho zkrácené kalhoty při přehlídce na nádvoří Hradu byla nějaká náhoda, ten se mýlí, ve skutečnosti šlo o veřejné přihlášení se k zednářské lóži „chromých bosáků“ v Izraeli.

 

Podobných smyšlenek se v devadesátých letech vyrojilo stovky, tehdy se dalo ještě svobodně psát, oněm smyšlenkám jsme nevěřili, až nyní po 33 letech, v době Nové normalizace, kdy je potlačována svoboda projevu, víme, že veškeré dezinformace jsou pravdivé!

 

Jsme svědky nového potlačování a diskreditace šiřitelů svobodných názorů, ať už od Strany a vlády, tak i od užitečných idiotů, kteří Novou normalizaci podporují. V jejich slovníku chybí snad jen samozvanci a zaprodanci, i tak jejich zlověstná rétorika chrlí jedovaté sliny na adresu těch, kteří se Nové normalizaci nechtějí podvolit, podle nich jsou to: dezoláti, lemplové, ruští švábi, kremloboti… Nové Rudé právo – Forum 24 jim dodává munici.

 

Poslední událost nynější svaté války o slovanskou vzájemnost byl výbuch rakety ruské výroby, který byl vypálen Ukrajinci na území Polska. Dokladem nekompetentnosti české vlády jsou její neadekvátní poplašené výroky, jež málem spustily signál ke 3. světové válce!

 

Ujasněme si zásadní premisu vládců světa, ať již je nazýváme Ilumináni, Bildeberg nebo Černé bratrstvo: je jí redukce obyvatel planety na několik miliónů. Tito „Vládci“ se neštítí ničeho – včera covid, dneska válka, co bude příště? V souvislosti se zdražováním energie – vyhladovění; vždyť já dnes, když píšu tento článek, v přestávkách mezi větami roztloukám suchý plesnivý chléb, který jsem našel v popelnici u vily miliardáře, a proto, abych měl proud do počítače k šíření skutečně pravdivých informací, musím šlapáním na rotopedu pohánět elektrické dynamo!

 

Ale zpátky k listopadu 1989 a vině Václava Havla na úpadku společnosti. Jeho myšlenky popsané v knize rozhovorů s Karlem Hvížďalou „Dálkový výslech“ zdály se mi šlechetné a správné. Jaké bylo pak mé rozčarování, když mlčel k tomu, aby se k tehdejšímu občanskému fóru přidal Václav Klaus a další jeho spolupracovníci z Prognostického ústavu. Klaus, tehdy to nikdo netušil, možná právě kromě Havla, byl bezvýhradným obdivovatelem a podporovatelem chicagské ekonomické školy, jejíž hlavním protagonistou byl skutečný ekonomický dezolát Milton Friedman, mimochodem člen zednářské lóže Společnost „Mont Pelerin“.

 

Friedmanovy myšlenky byly velmi užitečné při ospravedlnění transformace reálné ekonomie na finanční (přesněji řečeno, za účelem zničení byla skutečná ekonomie nahrazena virtuálními finančními „bublinami“).

 

Americký ekonom John Kenneth Galbraith napsal na sklonku svého života knihu „Ekonomika nevinného podvodu“, kde praví:

 

Pod rouškou „ekonomické vědy“ je vytvářena ideologie, kterou potřebují „páni peněz“, aby mohli účinně ovládat lidstvo a nakonec se stát „pány světa“. Tato pseudověda nemá nic společného s ekonomií, která v řečtině znamená „vést domácnost“. Takzvaná „ekonomická věda“ je naopak zaměřena na destrukci. Na destrukci člověka a ekonomie, kterou vytvořily předchozí generace.

 

 

Nastala éra kalamitního kapitalismu, kterou zavedl Klaus se svými spolupracovníky. Havel mlčel nejen k této „metaverzi“ ekonomie, ale mlčel i k rozpadu státu. Dá se jen dohadovat jaké pokyny dostal z vyšších pater zednářské lóže Chromých bosáků. Z dílny disidentů pak byl přijat lživý diskurs komunismu, jako zločinného totalitního systému stejného jako fašismus pod jehož jhem jsme prý všichni trpěli.

 

Nyní máme tzv. demokracii a tržní ekonomiku. Zlovolné účinky podvodné ekonomické reformy neseme dnes všichni na svých bedrech. Podle shora uvedeného systému chicagské školy není tedy počítána cena výrobní, ale cena za jakou se prodávají komodity kdesi na burze. Ale my nevíme, zda právě tento fakt nemá být pohřeb i tohoto posledního stadia kapitalismu souvisejícího s rozpadem národních států, jako posledních hradeb před nadvládou korporátů ve vlastnictví několika vyvolených.

 

Ať tak či onak, bída z lidí vlky činí, začíná to zavíráním „dezinformátorů a končí občanskou válkou všech proti všem, pokud státní instituce budou v troskách a nebude nikdo, kdo by vzniklou situaci uklidnil, může to znamenat konec naší civilizace, tak jak jí známe - i takový může být výhled do budoucnosti.

 

Avšak největší hřích polistopadového vývoje, Václava Havla i zednářských lóží je, že jsem nedostal teplé místečko v diplomatických službách státu!

 

Již jsem měl vyhlédnutou aktovku z jemné sobolí kůže...

https://www.tydenikobcanskepravo.cz/2018/08/kult-geniu.html

PS. Tak jako celý blog, tak i shora uvedený zdroj je pochybný... Jdu vybrat kamna, bych si mohl posypat hlavu popelem.

 

PPS: Jedná se o ironii, nadsázku a koláž z textů; stačí si vyhledat Havel a zednáři a dozvíte se takové věci, až vám budou oči přecházet!

Autor: Jan Lněnička | čtvrtek 17.11.2022 20:10 | karma článku: 24,40 | přečteno: 753x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,40

Jan Lněnička

Bolševický nok

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,93