Nečesky nehezká volenka.

Sedím na židli a sleduji přicházející ženu. „Tak kohopak jsi asi volila,“ říkám si v duchu a sleduji její korpulentní postavu. „Děláš jen to, co je výhodné a pohodlné, bližší košile, než kabát, ale komunisti to nebudou. Možná socani, ale já tipuji, ano, určitě se nepletu, Ano. Nepletu.

Místopředseda vlády a také hospodář nad společným bankem je poněkud podivný panáček. Neustále hovoří o slušnosti. A já mu to nevěřím. Nepřehlédnu totiž špinavou historii jeho života. Komunistický perspektivní kádr, přisluhovač, minimálně, estébáckým pohůnkům, podílník na útisku a útrapách mnoha lidí okolo, horlivý přikyvovač metodám a manýrům sovětského střihu. Nakonec, je to Andrej. Po revoluci rychle dolů s bolševickým kabátem a hbitě do podnikatelského sáčka. Podnikání za cizí many, důsledné dojení veřejných rozpočtů, dotací, grantů, přihrávky veřejných zakázek. Nic, co by slušňáka právě zdobilo. Prostě, nic moc sívíčko.

Soudní proces ve své pradomovině. Zpupné: „…lustrační osvědčení nepotřebuji“. Střet zájmů jako prase. Nakoupená rádia a noviny k manipulaci.  To jenom namátkou… Proboha, kde takový týpek ty voliče bere? Kolik asi stojí, zaplatit loajalitu Martina Komárka? Co asi motivuje přicházející ženu k volbě tak odpudivého uskupení? To rovnou vsuňte komunistu do urny.

Jako pražský rodák a patriot, který si těžko umí představit život na jiném místě, mám ještě jeden velký problém s touto postestébáckou skupinou. Pro masívní primátorský řetěz se vehementně dere jakási paní, která je ochotna za pana předsedu dýchat, jak by ne, která se bůhvijak ocitla ve funkci náměstka ministra vnitra a která naplno rozvinula své tužby po moci a důležitosti. A také téměř okamžitě získala české občanství, neb stejně jako šéf je odněkud z východu. Kurva, Pražané, chcete aby naši matičku stověžatou spravovali podobní lidé? Já teda ne a prosím proto všechny normální nekomunisty v různých stranách a uskupeních , domluvte se rozumně, dejte dohromady většinu, eliminujte přespolní, bezskrupolózní bolševiky. Já děkuji.

Mimochodem, čuňa na zlínsku je taky masakr.  Senátor.

Autor: Jan Linhart | pátek 17.10.2014 11:18 | karma článku: 12,07 | přečteno: 574x
  • Další články autora

Jan Linhart

Lávka.

4.12.2017 v 13:11 | Karma: 28,02

Jan Linhart

Blbákov, to je naše domovina.

25.4.2017 v 9:20 | Karma: 26,35

Jan Linhart

Vítejte v Novém Husákově.

11.1.2017 v 10:28 | Karma: 20,32