Páni novináři a statistici, přestaňte lidem lhát! Fakta jsou fakta!

Ve včerejším Hade parku s Vítem Bártou, víc jak 75%  diváku hlasovalo pro Bártu a jen 25% bylo proti...

foto: Google

Na místě je otázka, odkud se berou všechny ty informace v médiích, že osmdesát procent lidí Vítovi Bártovi nevěří?

Podle posledních zpráv otočila i ODS s TOP 09  a navrhla Věcem Veřejným takovou nabídku, která se prý neodmítá. Dokonce by mohla směřovat k dohodě mezi koaličními stranami:

" ODS včera na K12 a dnes znovu na Pražském hradě nevrhla Věcem veřejným velkorysou nabídku, jak odblokovat situaci kolem patové situace s ministerstvem vnitra.(Věci veřejné nechtějí v žádném případě přepustit ministerstvo vnitra někomu z koaličních partnerů, především ODS. Občanští demokraté zase za žádnou cenu nechtějí, aby vnitro měly Věci veřejné). ParlamentníListy.cz již informovaly, že by vhodným kompromisem mohlo být takové řešení, kdy by ministerstvo dostal nestraník..."

Diváky v Hp nejvíce zajímalo, zda mohou nadále počítat s tím, že Bárta půjde kmotrům po krku a zda je vůbec možno s chobotnicí, která u nás prolezla do nejvyšší polity, něco udělat. Vít Bárta odpověděl, že svůj boj v politice nemíní vzdát. 
"Toto všechno je pro mě obrovské zklamání, nesmíme se ale nechat zahnat do rohu. Navíc vím, že mám podporu, o které se dozvídám denně z desítek emailů, jež ke mně přicházejí..."Udělal jsem, myslím, maximum pro to, abych nemohl být spojován s něčím, co do politiky nepatří. Vzdal jsem se podílu v ABL, prodal jsem detektivní divizi. Teď je vše jinak. Všechno, co mám, je mé dobré jméno, které musím očistit. A je jasné, že to bude složité, protože kmotři jsou velmi vzteklí nad tím, co všechno Věci veřejné dokázaly. A také nad tím, že jim nějaké plány prostě nevyšly," vysvětlil svoji verzi Bárta."

Na konec Bárta poděkoval za přízeň a důvěru divákům a vyzval i je, aby byli trpěliví a aby i oni bojovali.

"Budu bojovat," zakončil Hyde park Vít Bárta.

PS: Na fotografii jsou vyšetřovaní kmotři kvůli předraženým zakázkám v Ústeckého kraji Jiří Šulc a Petr Kušnierz  http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/ustecky/clanek.phtml?id=695057

zdroj: http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/194305.aspx

 

Autor: Libuše Čiháková | pátek 15.4.2011 7:50 | karma článku: 29,02 | přečteno: 1952x