O dlouholeté nevůli poslanců a dlouholeté vůli voličů

Že nechtějí zrušit doživotní poslaneckou imunitu? A akcie na doručitele taky ne? Tak pánové a dámy z poslanecké sněmovny, z hrušky dolu!

foto: deník sme

"...výsledek mne utvrdil v přesvědčení, že poslanecká imunita ...je jen zbytečně zneužívaným přežitkem rakousko-uherského mocnářství...jednou nesouhlasí s návrhem ČSSD, podruhé pozměněný návrh odmítne ODS. Věřím, že potřebnou většinu nakonec ve sněmovně najdu...“ Kateřina Klasnová pr PL

Víme to všichni už dávno. Levá, pravá jedno je...

ČSSD -Stanislav Gross bývalý ministr vnitra

Sehnal jen tak čtyři miliony na luxusní byt a po odchodu z politiky jako mávnutím kouzelného proutku zbohatl na obchodu s akciemi Moravia Energo...

ODS- Aleš Řebíček bývalý ministr dopravy

Za svého působení v majetkovém přiznání uvedl, že inkasoval 217,5 milionu korun za prodej akcí, jejichž původ neuvedl. Každý, kdo kauzu Řebíček - Viamont sledoval, nemusí ani moc přemýšlet, aby mu bylo jasné, že šlo o akcie jeho někdejší firmy Viamont. Řebíček sice opakovaně tvrdil, že své vazby na společnost zpřetrhal a akcií se zbavil již před nástupem do vlády. Tomu snad uvěřil tehdy jen slabomyslný.

„Všechny akcie z kuponové privatizace měly zaknihovanou podobu, ale brzy nastal hromadný úprk k listinným akciím," lituje bývalý ministr pro privatizaci, že už tehdy nebyly listinné akcie na doručitele zrušeny. Žádnou nápravu od parlamentu v dohledné době ale nečeká. „Jenom žvaní a mlží," zlobí se Ježek na poslance.

Chcete zbohatnout? Vstupte do  politiky, kupte si akcie podniku, staňte se tajným akcionářem firmy, které budete zakázky přihrávat a z pár milionů z nich máte za svou politickou éru miliardu.

Že pořád máte chuť volit tu jedinou správnou a velkou stranu?

V  tom případě komunisti opravdu nemusí dělat nic jiného než čekat...

PS: Paroubek s Topolánkem, kamarádi "já na bráchu brácha na mne" taky čekají...

Zdroj: http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/196653.aspx

http://libusecihakova.blog.idnes.cz/c/71491/Pane-premiere-Rebicek-byl-vas-kamarad.html#t2

Autor: Libuše Čiháková | úterý 10.5.2011 13:21 | karma článku: 21,24 | přečteno: 1674x