Nečas znemožněn! Kmotři si mnou ruce.

"Spekulace, které se dnes objevily v médiích o podílu ODS na organizování údajného puče uvnitř strany VV, považuji za zcela absurdní a jako předseda je jednoznačně odmítám a od takových věcí je třeba se distancovat, " řekl Nečas.

zdroj: ČT

Právě tak si to kmotři představovali. Nečase, který se díky Tluchořovým vyčítkám „pochlapil“ a rázně požadoval po rezignaci Bárty odchod dalších dvou členů z VV ze svých postů, dostali do trapné situace. 
Pokud se Nečasovi nepovede prosadit jejich odchod, bude za slabého premiéra, který nemá na svém postu co dělat,

Pokud se podaří dostat Dobeše s Johnem ze svých postů a VV vládu nepodpoří, bude Nečas za rozbíječe koalice a taktéž nemá na svém místě co dělat.
A vysoká hra, bez Nečase, bude pokračovat podle připravovaného scénáře. Tluchoř, Langer, a světe div se, oklepaný Topolánek, se újmou vesla v ODS.
Do této party zapadne, jako zadek na hrnec Kalousek, se svoji topkou a vytoužená hra, já na bráchu, brácha na mne, může nerušeně pokračovat.  
Že nebudou mít ve sněmovně, při vyhlášené nedůvěře vládě dost hlasů, se nemusí bát. Jak bylo avízováno, podpoří je ČSSD s růžky vystrkujícím Paroubkem.

A pan prezident, zastánce velké koalice, tuto vládu nejspíš schválí.
A občané? Pokud  se jim nepodaří prosadit nové volby, se  mají na co těšit.

Dřívě publikovamý článek na toto téma:

http://libusecihakova.blog.idnes.cz/c/186244/Pozor-Kmotri-pry-planuji-odstrel-Necase.html#t2

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libuše Čiháková | čtvrtek 14.4.2011 8:13 | karma článku: 18,62 | přečteno: 1358x