Je Petra Paroubková vyděračka nebo jen šíleně milující manželka?

„...Petra Paroubková umí klást podmínky jasně. Kaplického knihovna bude. Ve volbách ale musejí vyhrát sociální demokraté, které vede její muž Jiří Paroubek. Alespoň tak se vyjádřila ve svém posledním blogu. Pokud ale vyhraje pravice, žádná knihovna nebude," varuje Petra Paroubková.“ LN

foto: M.Doležal ETK

Milující manželka je pro každého muže dar z nebe. Taková vidí svého muže jako nejhodnějšího, okouzlujícího, nejvtipnějšího, nejchytřejšího, nejčestnějšího... A vůbec jí nevadí, že jiní ho vidí jako nespolehlivého záletníka, prolhaného až do morku kosti, využívajícího svou manželku k dosažení vlastních sobeckých cílů.

Jiřímu Paroubkovi nebyla hanba zneužít svoji bývalou, už tenkrát podváděnou manželku, k mediálnímu blahořečení své osoby před kamerami ((„Jiří je čestný člověk,“ přečetla tehdy z taháku).

Druhá žena Jiřího Paroubka Petra je obdivovatelkou moderní architektury. Na Febiofestu při slavnostním uvedení filmu Oko nad Prahou, který je dílem manželky zemřelého světově proslulého architekta Jana Kaplického Elišky, paní Petra tleskala ve stoje. Pan Kaplický i jeho žena si takovou poctu jistě zasloužili.

Ale paní Petra, tak jako první manželka Jiřího Paroubka, si nezaslouží, aby se také stala nástrojem svého manžela na jeho cestě k mocí. A už vůbec si "to" nezaslouží jejich malá dcerka.

zdroj: http://www.lidovky.cz/paroubkova-kaplickeho-blob-bude-kdyz-date-hlas-memu-muzi-pkd-/ln_domov.asp?c=A100413_162503_ln_domov_mk

Autor: Libuše Čiháková | středa 14.4.2010 12:11 | karma článku: 31,15 | přečteno: 2679x