Jak to paní Paroubková nandala Janu Krausovi

Ze zvědavosti si prý paní Petra koupila časopis vydávaný hercem Janem Krausem, který, jak sám říká, brojí proti bulváru!

zdroj:Tomáš Krist pro LN

„Ale to jen v případě, když jde o něho,“ nastartovala Paroubková názorovou potyčku. Podle ní jeho boj s bulvárem končí tam, kde začíná jeho časopis. V něm si totiž, článek s titulkem „Chceš sex? Tak kraď a plať“, vzal na paškál ji i jejího může Jiřího. Píše se v něm, jak si Paroubek zničil svou politickou kariéru tím, že podlehl finančním ambicím své mladé ženy. Hlavně vila v Řecku, kterou jí Paroubek koupil, pije krev kde komu.

Nazývat půl dvojdomku v Řecku vilou je podle Paroubkových přehnané. Petra Řecko miluje a prohlašuje, že i kdyby jí manžel finančně nepomohl, stejně by si domeček v zemi pod Olympem koupila. Musela by si na něj sice vzít hypotéku, renovace by trvala o něco déle, ale svého cíle by dosáhla. A basta!

A novinářům, kteří píší hanebnosti o Paroubkově knížce, jež se prý sice prodává, ale nikdo pořádně neví kde, a právě zisk z ní měl vilu v Řecku zaplatit, to Petra dává pěkně sežrat: „Pes by si od nich ani kůrku nevzal.“

Ale co. Říká se přece, že na hrubý pytel patří hrubá záplata. O tom, že by neměla být děravá, není přece nikde ani zmínka.                                                                                                   Napsáno pro MěstoŽen

Zdroj: ČT, LN

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libuše Čiháková | neděle 4.3.2012 11:11 | karma článku: 21,39 | přečteno: 3685x