I já Pospíšila, Julinka, Nečase a další pracanty ve vládě chci!

"Ministr Pospíšil je přesně ten typ ministra, kterého já ve vládě chci. Nepolitikaří a pracuje. Pracuje pro své voliče i všechny obyvatele naší zemičky, která jen někde a občas a právě díky lidem jako on nevypadá jako zase až tak strašný Kocourkov..."Štěpán Binko

zdoj foto Moda.cz

Přiznávám se, že dnes jsem ve špatné náladě. Časopis pro který pracuji,  mně "nutí"(můžu odejít že jo) psát to k čemu nemám vztah. A naopak psát  to k čemu vztah mám, a to je dění v naší společnosti, mě že  zatím neuživí.

Ale Štěpán Bingo mi spravil náladu svým dnešním článkem. Jasně, úděrně,  slušnou formou vyzval premiéra Topolánka k rozumu dokud je čas. Řekl  přesně to, co já měla na mysli a napsala, před pár dny:

"Teprve nyní se ukazuje charakter některých členů ODS - komu jde o lidi a komu jen o koryto.  Julinek je až dosud jediný ministr zdravotnictví, který se nebál „šlápnout“ do tohoto zanedbaného resortu a vsadil svou hlavu na zlepšení jeho stavu...""

Stojím za názorem, že ve vedení ODS je potřeba vyměnit značnou část lidí, a hlavně ve vládě. Ale ministr Julinek,  Nečas, Pospíšil k ním určitě nepatří.

Jsou jedni z mála, kteří nepolitikaří, proto musí na svém postu zůstat! Musí jim  být ponechán prostor k dokončení reformy.

Přimlouvám se za odstranění opravdových gaunerů. Ignorantů, kteří kašlou na lidí a jde jim jden o koryto.

Mezi takové patří bezpochyby  ministr Řebíček, Langer,  a další  z modré šlechty, kteří  zavinili situaci, ve které nyní ODS je.

Takže slovy Štěpána Binka " Mirku, neposer to!"

 



Autor: Libuše Čiháková | středa 5.11.2008 10:53 | karma článku: 35,62 | přečteno: 2660x