Dostane Kalousek Nečase?

"Někdejší Topolánkův poradce a přítel Marek Dalík si loni v říjnu otevřel v Praze 7 italskou restauraci Riva Bella, ale hosté tam údajně moc nechodí..." PL

zdroj foto: PL

Na tom by nic nebylo. Otevřít hospodu si u nás může každý, který na to má finance a čas. Nesměl by to být ale pan Dalík, podezřelý, že si údajně řekl o půlmiliardový úplatek za nákup obrněnců a který prohlašuje, že vlastní jen ojeté porsche a chalupu.

Z diskuse pod článkem:

"...Založit milice, obsadit ten jejich "poctivě nabytý majetek" (dobrovolně by se nevzdali), zřídit lidové soudy (ty dnešní jsou zkorumpované) a odsoudit ty šmejdy na doživotí. Existuje snad jiné řešení?

Korupce a zlodějny, nevyřešeny ani jedna, státním zastupitelstvem zametány pod koberec. Bude někdo někdy šetřit Dalíka? Samozřejmě nebude. A takoví vyžírkové se nám budou nadále smát, protože vědí, že s justicí oni žádný problém mít nebudou!

A občan? Zapomene zaplatit 100 Kč  a teprve po létech se na něm (úmyslně) vyřádí tzv. soudní exekutoři. Ze 100 je najedno třeba 20 tisíc.

A zase se nám budou ti různí dalíkové smát.

Volby? Už i do volebního klání zasahuje "tržní ekonomika"-kupování hlasu. Zase pro ty mafiány, kteří si tak mohou koupit za připosr...né 300 stovky hlasy lidí. Hlasy těch, které soustavně ožebračují, že i t y pitomé 300 stovky jsou pro ně velké peníze.

Takže existuje jiné řešení, jak tyto mafiány odstavit od moci?"

PS: Topolánek a Dalík možná nejsou čistí. Proč ale za všemi těmi průšvihy, které vyplouvají až nyní na povrch, je tolik cítit "Kalouskovina" ?

 

Zdroj:

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/197293.aspx

http://www.lidovky.cz/dalik-mam-jen-ojete-porsche-a-rozpadlou-chalupu-fl9-/ln_domov.asp?c=A110512_170213_ln_domov_hs

 

Autor: Libuše Čiháková | pondělí 16.5.2011 14:46 | karma článku: 41,70 | přečteno: 8806x