Další nebetyčná drzost!

"Opoziční sociální demokraté hodlají v nejkratším možném termínu vyvolat hlasování o nedůvěře vládě premiéra Mirka Topolánka (ODS). Oznámil to předseda ČSSD Jiří Paroubek. Důvodem rozhodnutí poslaneckého klubu strany je podle něj postup premiéra Topolánka a jeho přítele Marka Dalíka v kauze poslance Petra Wolfa, zvoleného za ČSSD, který často hlasuje společně s poslanci vládní koalice." iDNES

Úsmiv po po vítiztví ve volbáchfoto ETK


Ten, který by měl chodit kanálama, se připravuje vyslovit nedůvěru vládě, která, byť má máslo na hlavě, na  „máselnici“ ČSSD zdaleka nestačí. Malé připomenutí:

"Křišťálově čistý" Stanislav Gross, který s ostudou musel zmizet z politické scény, protože nedokázal vysvětlit kde vzal čtyři miliony korun na byt.

Exministr zemědělství Zgarba. "Hnůj a žumpa!", vykřikoval tehdy Paroubek. Ne ovšem na Zgarbu, který šmelil s pozemky restituentů, ale na  novináře, kteří o kauze psali.

David Rath - jeho poradkyně Klimovičová byla natočena skrytou kamerou jak si říká  říká o třímilionový úplatek. Pro koho asi? Rath se s ní rychle rozloučil.

Michal Kraus se svou kakaovou aférou. „Celá kauza je politicky vyumělkovaná s jediným cílem - poškodit Michala Krause a celou ČSSD!“, hřímal tehdy Paroubek.  Jasně že nebyla.

x

Přečtěte si také článek ČSSD se popáté pokusí svrhnout vládu, tentokrát kvůli Dalíkovi na webu Zpravodajství iDNES.cz

Poradce J. Paroubka Zdenek Doležel a jeho  "pět v českých". To, že v minulosti byl odvolán z postu ředitele kulturního zařízení ve Velkém Meziříčí za zdefraudování 300 tisí Kč, to prý Paroubek nevěděl.

Díky skryté kameře jsme měli také možnost vidět  Doležela, jak si spolu se starostou obce Budišov Ladislavem Péťou, také z ČSSD a úředníkem ministerstva zemědělství Miloslavem Řehulkou  připravují nezákonný postup k odčerpání několika milionů z fondů EU. Vyšetřování Doležala pokračuje na svobodě.

A co plán na likvidaci policisty Kubiceho? Ten před volbami předložil poslancům zprávu, podle níž se politici snaží zmanipulovat a zamést pod koberec citlivé kauzy. Kubice nakonec pro jistotu s  celým svým týmem od policii odešel...

Má šéf takovéto strany právo vyvolávat hlasování o nedůvěře stávající "nedůvěryhodné" vládě? A i kdyby se mu to nakrásně povedlo, nespadli bychom z bláta do louže, ale přímo do kanálu mezi krysy...

Autor: Libuše Čiháková | středa 18.3.2009 11:04 | karma článku: 36,35 | přečteno: 1842x