A máme to tady zase!

"Praha - Prezidentův tajemník Ladislav Jakl je přesvědčen, že ODS a ČSSD budou vládnout po volbách spolu - vzájemná rivalita předsedů obou největších stran má být jen trikem na voliče." Uvedl to v pátek v pořadu Dvacet minut Radiožurnálu

zdroj foto: Deník Sme

Když jsem před časem napsala článek "Paroubek a Topolánek se prý spojí proti komunistů", nenašla jsem pro svůj názor mnoho pochopení.

A přitom od začátku tak průhledné. Je to totiž jediný způsob, jak ti nejvlivnější zleva-zprava, nepřijdou o svoje vrchovatě naplněná "korýtka".

"Ty dvě největší strany předvádějí divadlo, jak jsou strašně nesmiřitelné a že tématem voleb je, jestli dá Mirek po nose Jirkovi nebo Jirka Mirkovi a voliči si nevšimnou, že ty volby také mohou být o nějakých myšlenkách, o nějakých idejích a mají pocit, že je to jen o tomto souboji. Já jsem přesvědčen, že obě tyto velké strany jsou dávno dohodnuty na tom, že po volbách budou vládnout spolu," uvedl Jakl 

Kolik sporů, nevraživosti, urážlivých výroků na sebe naházeli příznivci ODS a ČSSD! Kolik urážek padlo pod diskusemi jedněch i druhých! Zbytečně. Navíc oběma představitelům pro smích. 

Jak jim výsměch na tváři zmrazit? Nevolit ODS, nevolit ČSSD, nevolit novodobou totalitu!    


Proč nevolit velké strany:

http://libusecihakova.blog.idnes.cz/c/87911/Dovolena-s-proflaknutym- Rebickem.html#t2

 http://libusecihakova.blog.idnes.cz/c/75687/Vrati-se-kristalove-cisty-a-vysmaty-Stanik-do-politiky.html#t2

http://libusecihakova.blog.idnes.cz/c/75235/Dalsi-nebetycna-drzost.html#t2

http://libusecihakova.blog.idnes.cz/c/74940/Jeden-za-osmnact-druhy-bez-dvou-za-dvacet.html#t2

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libuše Čiháková | neděle 9.8.2009 0:11 | karma článku: 15,39 | přečteno: 1829x