Zelené multikáry prý také chtěly vyznamenat od prezidenta!

No to jsou věci! Členové nejmultikulturističtější strany v Česku, tedy Strany zelených prý také chtěli ocenění od prezidenta k 28. říjnu. A za co? Za napomáhání migrační krizi!

Pokud tedy vím, tak tato strana požádala prezidenta Miloše Zemana, aby při včerejší slavnosti také ocenil jakési „dobrovolníky“, kteří prý pomáhají tzv. „uprchlíkům“ v současné migrační krizi. Hrad tuto iniciativu naštěstí odmítl. A je to samozřejmě dobře. Já si rozhodně nemyslím, že by tito dobrovolníci nějak pomáhali tuto migrační krizi řešit. Naopak, tím, že chtějí těmto lidem s pomáhat, si myslím, že jí naopak ještě více rozdmýchávají.

Vážené zelené multikáry, vy si skutečně myslíte, že tím vaším napomáháním uprchlické krizi pácháte něco dobrého pro společnost? Vy si doopravdy myslíte, že toto pomáhání uprchlíkům tuto krizi ukončí, a to takovým způsobem, že sem do Evropy už tito lidé přestanou chodit? Být vámi, zamyslel bych se nad slovy jednoho skutečně včera oceněného, novináře Jana Petránka, který o této migrační krizi řekl: „Jsem přesvědčen, že jde o útok na Evropu. Je to geniální plán, jak nám ublížit. Je to Trojský kůň.“  A já s ním souhlasím.   

Zdroj: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/zeleni-pozadali-prezidenta-o-oceneni-lidi-pomahajicich-uprchlikum/1274500

http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/jan-petranek-uprchlicka-vlna-je-genialni-utok-na-evropu-takovy-dobre-organizovany-trojsky-kun--1546236

Související články:

Tak Miloš Zeman je prý islamofob. Aha

Tak prý ubližujeme migrantům. Aha.

Co mají udělat uprchlíci, abych s nimi soucítil?

Xenofobie nebo jen nesouhlas ze šířením islámu?

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Autor: Libor Čermák | čtvrtek 29.10.2015 5:53 | karma článku: 39,09 | přečteno: 1601x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,57

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88