Zajímalo by mne odkud se to sluníčkářství v těch dvacátnících bere

Nevím, čím to je, ale připadá mi, že nejvíc lidí nakažených sluníčkářstvím, multikulturismem a sympatiemi k islámu je mezi mladýma okolo dvaceti let. Kde se to tam bere?

Když se například podívám do přátel na facebooku, kterých mám poměrně dost, neboť mezi nimi jsou i dnes vyrostlí bývalí členové mých zájmových kroužků, že je to právě ta generace kolem dvaceti let, která z nějakých důvodů nejvíc propadá sluníčkářství. Kolikrát, třeba na blog napíšu k islámu a k multikulturismu kritický článek a hned se někdo z nich z ničeho nic ozve, a začne mne tam kritizovat, jako co si to například dovoluji kritizovat takové krásné a mírumilovné náboženství, jako islám.

Jiný příklad nedávno jsem jel vlakem domů a proti mně seděli dva takto mladí lidé. Kluk a holka. Najednou ta holka povídá: „Tak jsem slyšela, že na jisté ulici v Praze otevřeli nový kebab. Tam musím hned jít! To je dobře, že se to tady takhle rozšiřuje.“ Hm, pro co je to dobře, to už jsem se nedozvěděl. Sám za sebe musím říci, že bych do kebabárny nikdy nešel, už jen proto, že bych tím podpořil ty hordy z jihovýchodu, co by zde rádi rozšířili islám.

Co je však pro mne záhadou, je to, kde se to tam mezi těmi mladými tak bere. Mne v jejich věku něco takového, jako fandění islámu vůbec nenapadlo. Vím, že islám je náboženské učení založené na nenávisti k jinověrcům, na středověkých praktikách a na šíření s cílem vítězství Alláha nad světem. Navíc jsem v jejich věku měl zcela jiné starosti. Například s tím, jak se profesionálně uchytit.

Samozřejmě neříkám, že je takto nakažena celá tato generace. Někdy mi ale připadá, že by snad na těch jejich školách působil někdo, kdo by je tam do těchto sluníčkářským názorům naočkovával. Nebo to snad dělají ze strachu, aby nedostali špatnou známku od nějakého multikulturismem nasáklého vyučujícího?

Související články:

Otevřený dopis všem sluníčkářům a novinářům s nechutnými názory

Multikulturisté nám zase chtějí potlačovat vánoce

Českou společnost nerozděluje Zeman, ale multikárismus

„Iniciativa Hlavák“ už za 2. světové války

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Autor: Libor Čermák | sobota 23.1.2016 6:06 | karma článku: 41,35 | přečteno: 2351x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88