Žáci a studenti by se při jakékoliv propagaci transgendru měli vzbouřit!

Proč? Nejen proto, že lékaři tu jsou hlavně od toho, aby řešili zdraví a životy lidí. A ne nesmyslné operace, které si náhodou ten či onen pacient vymyslí. Transgender je vymyšlená šílenost, proti které je třeba se vzbouřit.

Jakmile někde slyším názor, že děti se mají vychovávat bezpohlavně, a to proto, aby o svém pohlaví rozhodly ony sami, tak se mi vždy otevírá kudla v kapse. A to samé, když slyším, že někdo říká, že ve školách by se to dokonce mělo povinně učit v rámci nějaké genderové výchovy.  A důvod není jen ten, že je to nemístná propagace neomarxistické ideologie, se kterou mám osobně silný problém. Je to i proto, že transgender se neobejde bez lékařů a bez operačních zákroků.

Co je to operační zákrok? Každý normální člověk z něj má přece podvědomý strach. Když jsem jako dítě musel ve svých necelých sedmi letech nastoupit v roce 1985 na hospitalizaci do nemocnice na v pražské Bulovce, dodnes si pamatuji, jak jsem se tam nejprve lékařů zeptal: "Nemáte tady nějaký nůž nebo sekyru?" To proto, že jsem měl strach z toho, zda mne tam náhodou nechtějí operovat nebo dokonce něco amputovat. Nebo jiný případ. Před časem mi byla doporučena ortognátní operace. Ale jaká byla moje úleva, když mi na konzultaci v ortognátní poradně sdělili, že na léčení mého problému stačí obyčejná tzv. konzervativní léčba rovnátky. A tak bych mohl pokračovat dál. Zkrátka a dobře, pokod to skutečně není ze zdravotních důvodů potřeba, tak se v sobě operačně šťourat nenechávám. Co kdybych se pak náhodou třeba i neprobudil?

A stejně je to s někým, kdo se z nějakých poblázněných důvodů rozhodne ke změně pohlaví. To, že se někdo narodil jako kluk nebo holka, to mu přeci na zdraví a na životě nijak neohrožuje. Jen si usmyslel, že se nechá tzv. předělat. Zatěžuje tím jak lékaře, kteří by se místo něj mohli věnovat nějakému skutečně nemocnému. A zatěžuje tak i své tělo. A to jak anesteziemi, tak i tím, že se nechává v sobě takto nesmyslně rýpat.

Takže milí žáci a studenti ve školách. Jakmile vám bude někdo při nějaké pochybné nauce ve škole cpát do hlavy nějaké takovéto šílené gender teorie, vzbouřete se. Nikdo na světě by vám neměl ve škole ani kdekoliv jinde propagovat něco, co vás může ohrozit na zdraví.

Související články:

Děti a mladí lidé, dokážete, že jste na vyšší úrovni než vaši rodiče?

"Maminko, já propadám z genderismu-multikulturalismu"

Mají učitelé při výuce vykládat dětem své politické názory?

Mají si děti samy určovat pohlaví? A co se rovnou stát psem nebo kočkou?

Autor: Libor Čermák | čtvrtek 3.1.2019 6:22 | karma článku: 40,02 | přečteno: 1862x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88