Xenofobie nebo jen nesouhlas ze šířením islámu?

Fascinují mne média, jak se snaží vykreslit Čechy jako xenofoby. Xenofobie je jen zástupní problém. Ve skutečnosti si přeci Češi nepřejí, aby se zde šířil islám. A já jsem samozřejmě jeden z nich.  

V žádném případě nejsem člověk, kterému by vadili cizinci. S většinou z nich nemám žádný problém. Naopak. Občas si rád zajdu třeba do takové čínské restaurace na oběd. I když jsem křesťan, tak mi nevadí dokonce ani mnohá náboženství vzdálených kultur. Třeba takový buddhismus a jemu podobné východní filozofie. Naopak provokují mojí zvědavost a mnohé jejich myšlenky dokonce beru i za svoje. Ale co mi fakt vadí, jsou ta náboženství, která místo lásky k bližnímu sází na militarizmus, nenávist k lidem jiným vyznání či dokonce touze o ovládnutí světa. A bohužel toto vše jsou znaky islámu. Věci, které se po světě dějí ve jménu tohoto náboženství, jsou doslova děsné a jediné, co se jim historicky vyrovná, je snad jen holocaust.

A tak se ptám, je strach z těchto zvěrstev pouhá xenofobie? A proto vyzývám média, přestaňte tupě filozofovat o jakési xenofobii Čechů! A místo toho diskutujte o skutečném problému, tedy o nebezpečí šíření nebezpečné politicko-náboženské ideologie směřující k potlačení práv a svobod lidí, který teď míří na Evropa s těmi hordami tzv. „uprchlíků“.  

 

Související články:

Odmítám dětem plést hlavy konkrétním politickým názorem. A zvlášť na uprchlíky

Češi prý nemají zkušenost s islámem a přeci se ho bojí.

Jsem proti xenofobii

Proč se Češi bojí islámu?Hodí se muslimové do multikulti světa?

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Autor: Libor Čermák | pátek 2.10.2015 6:49 | karma článku: 39,95 | přečteno: 1513x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,57

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88