Vážená ARD, já nejsem ten Čech, který by se za našeho pana prezidenta styděl!

Podle německé ARD se prý lidi za našeho pana prezidenta M. Zemana stydí. Co? Já tedy v žádném případě! Já bych se styděl jen v případě, kdybychom za prezidenta měli nějakého sluníčkáře. Ale to přece není případ Miloše Zemana.

Článek o reportáži ARD si můžete přečíst na https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/milos-zeman-prezident-ard-nemecko-kritika-rozdeleni-spolecnosti.A200815_170231_zahranicni_aug

A docela mne to nadzdvihlo ze židle, když se veřejnoprávní televize jiné země naváží takto do hlavy státu svého souseda. My, obyvatelé ČR, jsme si našeho pana prezidenta zvolili v přímé volbě, a to hned do dvou funkčních období za sebou.  A jak ARD správně též podotklo, Miloš Zeman navíc o své příznivce nepřichází. A proč by měl? Lidi se tady ve volbách hned dvakrát usnesli, že ta politika, kterou Miloš Zeman v současné době dělá, tak je teď správná a potřebná.

Podle ARD se prý také mnoho Čechů za našeho pana prezidenta stydí. A kvůli čemu? Proto, že má své názory, které se někomu jinému nelíbí. Ale takhle je to přece s každým politikem! Každý politik má své názory, které se zas někomu jinému nelíbí. Myslí si snad ARD, že kdybychom měli na pražském hradě politika, který by byl sluníčkář, vítač tzv. migrantů, sympatizant LGBT či BLM a přikazovač politické korektnosti, že by se tu za něj lidi styděli méně? To tedy v žádném případě! Například já bych se za takového prezidenta určitě styděl mnohem víc než ti, co se prý teď stydí za Miloše Zemana.

Nebo by snad ARD chtěla, aby se naopak zas naše česká veřejnoprávní televize podobně pouštěla s kritikou do jejich německé vlády? Mezi námi, zasloužili by si to. A tak si myslím, že ARD by udělala mnohem lépe, než aby se navážela do úspěšných politiků jiných zemí, tak by se spíš pořádně obouvala do jejich německé politické situace. A tu českou nechala nám Čechům.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | úterý 18.8.2020 10:49 | karma článku: 44,41 | přečteno: 2638x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88