Už zase se navážej do sympatizantů našeho pana prezidenta

Kde se u těch pražskokavárenských přívržencích bere ten zlozvyk navážet se do příznivců našeho pana prezidenta Miloše Zemana? Jindy to jsou jím ocenění, jindy sympatizanti. A teď se například začali navážet do Jaromíra Jágra.  

Co je na tom špatného být sympatizantem našeho současného pana prezidenta? Je to například protizákonné? Existuje vůbec nějaký zákon s paragrafem, který by zakazoval být sympatizantem našeho pana prezidenta republiky a politického směru, který reprezentuje? Neexistuje! A tak být jeho sympatizantem není nic protistátního ani trestného. Naopak. Je to politický názor, na který má každý právo a který je legální, jako kterýkoliv jiný názor.

O mne je například známo, že jsem jak voličem, tak příznivcem našeho pana prezidenta Miloše Zemana. A to ze dvou důvodů. Jednak proto, že většinou souhlasím s jeho politickými názory. A pak také proto, že to, být jeho sympatizantem, považuji i za jakýsi druh tolik potřebného odboje proti tzv. politické korektnosti, která v současné době představuje největší ohrožení svobody a demokracie nejen u nás, ale v celé Evropě.

Takže, až se do mne zase někdo bude navážet kvůli tomu, že jsem příznivcem Miloše Zemana, budu si o tom dotyčném myslet tři věci. Jednak, že ten návěžeč je protidemokratický, neboť neuznává moje právo na můj politický názor. A pak si o něm budu myslet i to, že je totálně neinformovaný, protože neví, že v našem právním systému neexistuje žádný zákon ani paragraf, který by mi zakazoval být sympatizantem současného prezidenta republiky. A za třetí, že asi nebude na té mé straně, která vítá každý, a to i ten sebemenší odboj proti politické korektnosti.

Související články:

Senátor Láska vyhání svou nenávist k panu prezidentovi až do absurdna

"Zemanova kletba" je pěkná nehoráznost a do demokracie nepatří!

Tvrzení pana Baxy považuji za skandální

Pane prezidente, opět vám nemám co vytknout

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | středa 17.4.2019 17:37 | karma článku: 33,59 | přečteno: 799x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88