Transgenderové změny u dětí by se měly zákonem zakázat!

Dnes v Dobrém ránu na ČT se zabývali transgenderovými změny pohlaví. Když takto zešílí dospělý, ať si zešílí. Ale v tom pořadu se zabývali i tím, že se to může týkat i dětí. A to mne doslova nadzdvihlo ze židle.

Když se rozhoduji, které ranní televizní vysílání zvolit, většinou vyhraje Dobré ráno na ČT2. Protože Studio 6, které jde na ČT1 a ČT24, je hodně zpravodajsky, a tudíž politicky zaměřené. A takovéto a podobné pořady na ČT bývají v posledních letech až moc jednostranně politické.  A v Dobrém ránu se přeci jen zabývají více civilnějšími tématy. Ale dnes mne jedno z témat, kterým se i tam zabývali, též nadzdvihlo ze židle.

Stalo se zhruba kolem 6 hodin, 55 minut neboli čas 55:30 na odkazu https://www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/319291310020033/, kdy se na obrazovce za moderátory objevily jakési tmavé kruhové znaky. První, co mne napadlo, bylo: "Jé, asi se bude mluvit o obrazcích v obilí." To, protože v mne oblíbené záhadologické literatuře se často záhadné obrazce v obilí často znázorňují právě takovými to tmavými kruhovými schématy. Jenomže tam neseděl žádný záhadolog, ale jakási lékařka specializující se na transgenderové změny. Takže už je jasné, co ty kruhové piktogramy znamenaly.

A co víc, dokonce se tam bavili o transgender dětech. To je věc, kterou já považuji za naprosto nepřípustnou. Dítě přece ještě není dozrálý dospělý, aby mohlo o svém těle rozhodovat tak, jak by si příznivci transgenderu přáli. Když si umíní, že se chce přeoperovat na psa nebo kočku (fantazie dětí je bezbřehá), také mu to bude umožněno? Doufám že ne. A se změnou pohlaví by to mělo být to samé.

Proto jsem toho názoru, že transgenderové změny pohlaví u dětí by se měly zákonem zakázat. A nejen to. Ale zakázat by se tak měla i propagace této tématiky mezi dětmi a mládeží. Ať si o takovýchto věcech děti rozhodují až za plné dospělosti. Ale ne dříve.

Související články:

Transgender sportovci by neměli závodit ani mezi muži ani mezi ženami

Pokud bych měl propagovat neomarxistická témata, tížilo by mne svědomí!

20 let dělám s dětmi, ale se třetím pohlavím jsem se ještě nesetkal!

Žáci a studenti by se při jakékoliv propagaci transgendru měli vzbouřit!

Mají si děti samy určovat pohlaví? A co se rovnou stát psem nebo kočkou?

Autor: Libor Čermák | pátek 29.3.2019 10:20 | karma článku: 39,22 | přečteno: 1377x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,57

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88