To byla klaka jako hrom!

Česká televize by měla vysvětlit, podle jakého klíče vybírala publikum do včerejší superdebaty prezidentských kandidátů. To, co jsem viděl, to na mne působilo jako nemístná mediální masáž.

Tak a jeto tady. Devítka právě opouští Minas Morgul. Takto bych si dovolil parafrázovat hlášku z Pána Prstenů o tzv. „jezdcích v černém“ na současnou volbu české hlavy státu. Je pouhá náhoda, že jeden z kandidátů má slovo „černý“ přímo ve svém německy znějícím jméně? A právě ve prospěch tohoto kandidáta jsem ve včerejší „suberdebatě“ zažil něco neskutečného. Jak je možné, že ze všech kandidátů měl v publiku nejvíce sympatizantů právě Karel Schwarzenberg? Na mne to nepůsobí jako regulérní předvolební kampaň, ale jako někým v pozadí ovládaná mediální masáž ve prospěch jednoho konkrétního kandidáta.

A tak říkám, jděte k volbám, ale nenechte se, prosím, ovlivnit žádnou mediální masáží, za kterou z největší pravděpodobností bude ten „pán temnoty Sauron“ alias Miroslav Kalousek neboli „Pán hospodářské recese“. A nebo jeho Nazgûlové z TOP09. Pojďme si za hlavu našeho státu zvolit raději nějakého Gandalfa či Aragorna.

 

Související články:

Co má společného politika K. Schwarzenberga a V. Havla?

Dobrá věc se podařila!

Také se Vám zdá, že vláda s tou recesí nic nedělá?

Lidi, vy pořád ještě chcete volit TOP09?

Pane premiére, kdy už odvoláte ministra Kalouska?

Jaký je výsledek práce nejlepšího ministra financí na světě?

S nucenými pracemi pro nezaměstnané skončí svoboda v ČR

Autor: Libor Čermák | pátek 11.1.2013 6:27 | karma článku: 27,15 | přečteno: 1309x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,57

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88