Ten norský Barnevern snad žije v nějakém paralelním vesmíru

S otevřenou pusou jsem zíral na informaci, která tento týden proběhla českými médii. Norský sociální úřad Barnevernet prý zahájil kroky k adopci jednoho ze synů paní Michalákové.

Jak jsem si vždycky myslel, tak adopce dítěte je možná jen v takových případech, že buď dítě o rodiče přijde a stane se sirotkem a nebo, když se rodiče k dítěti nehlásí a nechtějí se o něj už starat. Ani jedno se myslím nedá říci o paní Michalákové. Ledaže by snad pracovníci norského Barnevernu žili v nějakém paralelním vesmíru.

Kdysi jsem psal v článku „Jaké můžou být druhy paralelních vesmírů?“: „Představte si, že v každém okamžiku se náš vesmír rozmnoží na další vesmíry, s tím rozdílem, že tam události proběhnou trochu jinak, než u nás. Těchto vesmírů tedy může v každém okamžiku vzniknout i tolik, kolik je fyzikálně možných verzí toho, jak se události můžou dál odehrávat.“

Třeba tak někde skutečně existuje takový paralelní vesmír, ve kterém například Hitler vyhrál 2. světovou válku, nebo kde je ještě v roce 2015 v Československu tvrdý komunistický socializmus. Zrovna tak by podle této hypotézy mohl být i takový paralelní vesmír, kde Davídek Michalák se už stal sirotkem nebo, že by se o něj jeho vlastní rodiče nechtěli starat.

Ale takovéto události jistě nejsou na pořadu dne v tomto našem vesmíru. Zde se nestal sirotkem a i jeho matka se k němu plně hlásí. Takže Barnevernet buď žije v nějakém paralelním vesmíru, nebo si chce proti sobě natočit Čechy ještě více než je tomu v současné době. A nebo chce světu v „plné kráse“ ukázat, kam až můžou dojít zrůdnosti juvenilní justice.

Zdroj: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/368373-norsko-zahajilo-kroky-k-adopci-mladsiho-z-bratru-michalakovych-oznamil-zaoralek.html

Související články:

Hlavně nevychovávejme děti jako v Norsku!

Jaké je jediné pozitivum norského Barnevernu?

Kdybych byl pracovník Barnevernu, nejen že bych se styděl,

Praktiky juvenilní justice jsou zrůdnost

Rubrika: NE juvenilní justici

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | pátek 1.5.2015 9:47 | karma článku: 28,01 | přečteno: 788x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88