Tak Miloš Zeman je prý islamofob. Aha

Na Miloše Zemana se snesla kritika jakého si muslimského komisaře z OSN kvůli tomu, že je prý islamofob. Podle mého on a jemu podobní žádní islamofobové nejsou.

Když slyším slovo zakončené na „-fobie“, tak si obvykle představím člověka s panickým strachem z něčeho. Někoho, kdo v konkrétní situaci z něčeho utíká, omdlévá nebo se před tím schovává. Fobie je přeci úzkostná porucha charakterizovaná chorobným, bezdůvodným strachem z něčeho. Známé jsou například „arachnofobie“ (chorobný strach z pavouků), „klaustrofobie“ (strach z uzavřeného prostoru), „triskaidekafobie“ (strach z čísla třináct) a mnoho dalších nejrůznějších fobií. Takže, když slyším slovo „islamofobie“, představím si člověka, kterému při setkání s čímkoliv islámským začnou objevovat takové symptomy jako například panický strach, zrychlené bušení srdce, chvějní se, obtížné dýchání, závratě apod.

Jenomže když někdo bojuje proti nějaké zvrácené ideologii, tak se jí zkrátka bát nemůže! To bychom pak například Karla Čapka museli nazývat „nacistofobem“ nebo Václava Havla „komunistofobem“. A muslimové, ty zřejmě něco takového jako boj proti zvráceným ideologiím neznají. Protože, jak oni sami často říkají, že ten jejich islám je prý s demokracií neslučitelný. Ti uznávají jen to, co obsahuje ten jejich čtrnáct století starý Korán, a to i přesto, když je to třeba i nějaká nechutnost (viz tresty v právu šaria atp.).

Takže milí sluníčkáři, měsíčkáři, muslimští a multikulti aktivisté. Přestaňte nazývat lidi, kteří upozorňují na nebezpečí zvrácených ideologií jako „xyzfoby“. Naopak, a to si pamatujte, bojovníci proti zvráceným ideologiím naopak vždycky byli, jsou a budou příkladem pro celou společnost.

Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Fobie

Související články:

Tak prý ubližujeme migrantům. Aha.

Xenofobie nebo jen nesouhlas ze šířením islámu?

Češi prý nemají zkušenost s islámem a přeci se ho bojí.

Jsem proti xenofobii

Rubrika: NE islamizaci Evropy

Autor: Libor Čermák | sobota 24.10.2015 7:34 | karma článku: 41,93 | přečteno: 1927x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88