Slušný člověk už vůbec nemůže s norským Barnevernetem sympatizovat!

Každému, kdo sleduje, z jakých důvodů jsou v Norsku odebírány děti ze svých biologických rodin, musí vstávat vlasy na hlavě.

Vedle českých kluků Michalákových se rozjela kauza další, tentokrát, když tam byla slovensko-norskému páru odebrána dvou a půl měsíční holčička. Důvod? Její norská matka je neslyšící a údajně tak nemá dostatečný oční kontakt s dítětem. Tak na tento důvod se dá koukat snad jen s otevřenou pusou. To jako neslyšící matky by jako snad neměly mít děti? Nemluvě o tom, že dítě zcela jistě potřebuje její mateřské mléko. Dítě je ve věku, kdy ho nejvíce potřebuje. To jako kvůli nějakým pochybným úředníkům a pochybným pracovníkům ještě pochybnější sociální služby Barnevernet nemá mít dostatek příjmu mateřského mléka, aby bylo zdravé? To jako mají o zdraví dítěte rozhodovat nějaký pochybní úředníci?

Kdo si pořád ještě myslí, že norský Barnevernet je nějaká bohumilá organizace, měl by si přečíst níže uvedené články, aby se dozvěděl, jaký je skutečný vztah „Barnebernu“ k dětem a jejich rodinám. To zkrátka není organizace, která by nepáchala zrůdnosti. To je organizace, která páchá zrůdnosti!

Zkrátka a dobře, to co dělá Barnevernet, odporuje snad všemu, na co se dá jen pomyslet. Jestli si někdo myslí, že v cizí rodině je dítěti lépe, než v jeho vlastní, měl by se také v první řadě umět vžít jak do dítěte, tak do jeho biologických rodičů. Jestli to nezvládne, tak pak je to zkrátka psychopat. Rozhodně všem, kteří by se chtěli takovýchto děti odebírajících praktik zastávat, doporučuji aby se nechali vyšetřit, zda oním psychopatem náhodou také právě oni. Například tak, jak jsem to svého času popsal v článku „Jak eliminovat psychopaty nejen v politice?“. Zda náhodou také nejsoutak postižení, že chybí ta část mozku, ve které je ukryta empatie. Protože slušný člověk s takovýmito praktikami juvenilní justice přeci sympatizovat v žádném případě nemůže.

Zdroj: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/369428-norske-urady-odebraly-kojici-neslysici-zene-dvouapulmesicni-dite.html

Související články:

Ten norský Barnevern snad žije v nějakém paralelním vesmíru

Hlavně nevychovávejme děti jako v Norsku!

Kdybych byl pracovník Barnevernu, nejen že bych se styděl,

Praktiky juvenilní justice jsou zrůdnost

Rubrika: Ne juvenilní justici

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | čtvrtek 14.5.2015 6:54 | karma článku: 26,17 | přečteno: 871x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88