Školy by se měly naučit odolávat multikulturním pokušením

Je dobře, že se opět médiemi omílá ten případ z jedné brněnské školy, kde rodiče protestují proti multikultiakcím, kterou tam pořádají. Jen ať to je pěkně varováním i pro jiné školy, které by o něčem takovém chtěly také uvažovat.

Viz článek http://www.blesk.cz/clanek/regiony-brno-brno-zpravy/457247/rodice-protestuji-proti-prednaskam-o-islamu-ve-skole-zastupitelka-jim-hrozi-socialkou.html

A nebo i můj předešlý článek Multikulturismus jako ideologie? Ne, děkuji!

Když o něčem takovém slyším, stále se ptám, jaký sluníčkově myšlenkový proces může vést takovéto učitele na některých školách k tomu, aby do dětí začal cpát politickou ideologii zvanou neomarxismus a s ním spojený multikulturismus? Pokud je mi známo, politické ideologie se do dětí cpou jen v totatiltiních státech. A o České republice si tedy pořád ještě myslím, že totalitním státem snad ještě není. Proto by se každý, kdo s naším školstvím má co do činění, měl naučil odolávat takovýmto sluníčkářským pokušením, které jim připravují nějaké podivné neziskovky.

Osobně jsem přesvědčený, že školy by na místo takových věcí jistě dokázaly vymyslet tisíce jiných a lepších akcí. Ať se například děti seznamují s jízdním kolem, s inline bruslemi, lezeckou stěnou a podobnými sportovními aktivitami, aby z nich nevyrůstali jen samí vysedávači u debilizátorů. Nebo ať se seznamují se zásadami první pomoci. A dokonce nemám nic ani proti tzv. branné výchově. Naopak v současné době, kdy do Evropy proudí nevyspytatelné hordy nábožensky zfanatizovaných magorů, určitě by pro naše děti bylo dobré vědět, jak se mají v případě teroristického útoku zachovat. Ze své praxe vedoucího dětských kroužků mám i takovou zkušenost, že současné děti dokonce nic nemají ani proti tzv. plynové masce, které jsme na školních branných cvičeních mívali my. Naopak. I ta je také velice zajímá a docela se i těší, až jim ji na schůzku někdy vezmu. Vždyť pořád je lepší, když děti budou vědět, jak se nasazuje cyklistická helma, dlaha na zraněnou končetinu nebo plynová maska, než, když budou muset řešit to, jak že se nasazuje nějaký hidžáb.

Proto vyzývám školy: Naučte se odolávat propagaci multikulti a místo toho děti seznamujte s tím, co je v současné době skutečně důležitější a pro ně i zajímavější. A nikoliv s tím, proti čemu se z pochopitelných důvodů můžou bouřit i mnozí rodiče.

Související články:

Multikulturismus jako ideologie? Ne, děkuji!

Pozor, pozor, mezi dětmi se rozšiřuje nový nešvar!

Představte si, že on ani neví, kdy byla bitva u Jerez de la Frontera!

Ty, co se snaží o zvrácenou společnost, nepodporuji!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | středa 22.3.2017 19:07 | karma článku: 36,76 | přečteno: 1327x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88