Senátoři za STAN jsou už jen pro srandu

Ach jo, ach jo, ach jo. Člověk jen musí kroutit hlavou nad tím, když se někdo tak vehementně nechce smířit s tím, kdo vyhrál prezidentské volby, jako to dělají senátoři za STAN. Teď už to pánové skutečně přehánějí.

Jsem velice rád, že se lidé v České republice spojili, aby prezidentské volby nevyhrál stoupenec pražské kavárny Jiří Drahoš. Naštěstí to opět vyhrál Miloš Zeman, a tak dalších pět let může být naším panem prezidentem. Ale senátoři za STAN zřejmě neumějí prohrávat. A tak hledají sebevětší nesmysl, aby ho zažalovali z jakési velezrady.

Já jen podotýkám, že pan prezident tím zjištěním jen chtěl znát pravdu. Nic míň, nic víc. Ale za pravdu se asi musí trpět, a tak si pánové ze STAN vymysleli ono obvynění z velezrady. A já se jen tak ptám, co tím dokážou? To, že zpětně pak vyhlásí za vítěze prezidentské klání pana Drahoše? To ústava nedovoluje.

A i kdyby měl pan prezident Zeman opustit svůj úřad dřív nebo po pěti letech, věřím, že pokud bude opět kandidovat někdo, kdo bude bližší Kalouskovi, Sorosovi a vyznavačům multikulturalismu než obyčejným českým lidem, že se proti němu opět ti obyčejní čeští lidé spojí a na Pražský hrad ho hlavním vchodem nepustí.

Ale já si myslím, že to bude až za těch pět let. Protože žádný soud na světě přeci nemůže odsoudit nikoho za velezradu jenom proto, že chtěl znát pravdu. Jak říkám já, tak "pravda a rozum zvítězí na lží na naivitou."

Související články:

Kdyby volby dopadly podle tzv. mladých, bylo by nám mnohem hůř!

Pravda a rozum zvítězí nad lží a naivitou

Zastávám se pana prezidenta Zemana. No a co?

Prezident a velezrada? Ne! jen chce znát pravdu

Autor: Libor Čermák | pátek 18.5.2018 18:28 | karma článku: 37,97 | přečteno: 1062x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88