Senátor Láska vyhání svou nenávist k panu prezidentovi až do absurdna

Senátor Václav Láska zřejmě nemůže přenést přes srdce, že jeho politický směr dnes není u nás dominantní, a to včetně Pražského hradu. A tak sepisuje mediální útoky na Miloše Zemana a říká tomu "ústavní žaloba na Zemana".

Jen se na to podívejte. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/senator-vaclav-laska-sestavil-pribeh-jak-prezident-porusuje/r~0b287a583b3811e9b2a00cc47ab5f122/. Co jiného je oněch údajných 57 "hrubých porušení nejvyššího zákona země"? Vše to není nic jiného než jen údajné pseudoaféry, které proti němu tvoří stoupenci pražské kavárny a jimi spřízněných médií. 

A pozor, kromě jiných pseudoafér mu tam dokonce vyčítá i to, že pan prezident vytáhl Českou republiku z nejhoršího období od Sametové revoluce a že toto období nechtěl protahovat až do roku 2014. Cituji z webu http://www.vaclavlaska.cz/ustavni_zaloba : "Po podání demise vlády Petra Nečase se prezident rozhodl nepřihlédnout k podpoře sněmovní většiny pro Miroslavou Němcovou (ODS), která byla již dva dny po demisi Nečasovy vlády vybrána jako nová premiérka a před oznámením Zemana o pověření Rusnoka sestavením nového kabinetu jej dokonce informovala o disponování potřebnou podporou."

Takže jak je vidět, panu senátorovi Láskovi se ten marast a pošlapávání lidské důstojnosti, které nám připravovala tehdejší vláda ve složení (ODS+TOP09+STAN+ něco co zbylo z VV) v letech 2010-2013, asi líbil. Mne se tedy nelíbil, což už jsem mnohokrát na svém blogu psal. Naposledy v článku "Důrazná vzpomínka na nejhorší volební období od sametové revoluce". Jen připomenu, že mimo jiné šlo například i o nucené práce pro nezaměstnané, docházku nezaměstnaných a další podobné chuťovky, které nečasovsko-kalouskovská vláda pro naše lidi připravovala.

Jak je vidět, zřejmě do té jeho tzv. "liberální demokracie", na který se odkazuje název jeho senátorského klubu, který je odvozen ze slova "liberty" neboli "svoboda" znamená i pro politiky svobodné potlačování důstojnosti lidí. Jestliže někdo vyčítá panu prezidentovi i to, že se mu podařilo ukončit tzv. "Dobu nečasu", tak s mojí podporou samozřejmě počítat nemůže.

Související články:

Důrazná vzpomínka na nejhorší volební období od sametové revoluce

Vy vážně chcete volit piráty? Já teda ne!

Tvrzení pana Baxy považuji za skandální

Pane prezidente, opět vám nemám co vytknout

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Čermák | pátek 1.3.2019 6:29 | karma článku: 39,09 | přečteno: 1570x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,54

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88