Samozřejmě, že odebírání dětí od rodičů je vždy zvrácenost

V USA vypukla aféra s odebíráním dětí rodičům, kteří ilegálně překročili jejich státní hranice. To bylo řevu! Jen by mne zajímalo, zda ti sami lidi by se též  zastali obětí zvrácení praktik juvenilní justice tady v Evropě.

To byla aféra! Státní úřady prý v USA odebírají děti rodinám, kteří ilegálně překročili americké státní hranice. Ozvali se jak demokraté, tak ostatní kritici Donalda Trumpa. Jakto, že je možné, že se v Americe něco takovéhoto děje? Že odebírání dětí od svých rodin je zvrácenost. Samozřejmě, že i já souhlasím s tím, že jakékoliv odebírání dětí od svých rodin je zvrácenost. A zřejmě s tím souhlasí i Donald Trump, který urychleně nařídil nerozdělovat rodiny migrantů zadržených na hranicích. (Viz https://zpravy.idnes.cz/donald-trump-migrace-rozdelovani-rodin-mexiko-hranice-pps-/zahranicni.aspx?c=A180620_183903_zahranicni_kafi)

A tak věřím, že pokud nesouhlasíte s tímto americkým odebíráním dětí i vy čtenáři, dá se, doufám, předpokládat, že nesouhlasíte i s dalšími věcmi. A to je například odebírání dětí od svých rodin tady v Evropě. O praktikách juvenilní justice, například norského Barnevernetu, toho bylo napsáno už hodně. A to i z mé strany na mém blogu. A je veřejně známo, že takovým lidem, kteří sympatizují s tou druhou než například z Donaldem Trumpem nebo u nás s Milošem Zemanen, (tedy ti, kteří jsou příznivci pražské nebo washingtonské kavárny), se proti praktikám juvenilní justice málokdy staví. Naopak by je dokonce rádi chtěli zneužívat. 

Ve svém článku "Má se sociálka zneužívat k politickým účelům?" uvádím hned několik příkladu, kdy ji dokonce chtěli zneužít i stoupenci multikulturalismu v Česku. Hrozné. A tak se vás, milí multikulturalisté, ptám. Považujete praktiky odebírání dětí za zvrácenost? A myslím ty v těch rodinách imigrantů v USA? Tak potom byste měli bojovat proti těmto praktikám "alá Barnevernet" i tady v Evropě. To je přeci ta stejná zvrácenost. Souhlasíte?

Autor: Libor Čermák | sobota 23.6.2018 15:15 | karma článku: 29,23 | přečteno: 640x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88